Bij volgende spierproblemen bij vrienden of familie

Nu weer gekozen voor dezelfde therapeut, omdat hij goed luistert. Hij neemt klachten serieus.

Kundigheid en open minded houding, relaxt maar zeer opbouwend icm eentweetje met orthopedisch chirurg

Zijn deskundig overkomen, duidelijke uitleg, gemotiveerdheid en enthousiasme en zijn betrokkenheid

Over mijn problemen krijg ik een goede begeleiding en uitleg over de oefeningen die ik moet doen en ik voel me hier goed bij!!

Ze kijkt en luistert heel goed en bereidt zich heel goed voor.

Altijd even vrolijk en geeft goed advies ook voor thuis

Han Kuijlaars-Janse

Ben erg tevreden! Ben zo dom geweest om 4weken geleden te vallen: veel pijn aan mijn schouder...Gelukkig woon ik in "Het Gouden Hart" in Huis ter Heide. En zijn zo gelukkig om bijna dagelijks een heel goede fysiotherapeute Elianie in ons huis te hebben! Ze heeft door massage en oefeningen mij zo ver gekregen dat ik weer pijnloos ben! Dank je wel! Elliana ! wat zouden we zonder jou moeten beginnen...

Expertise, toegankelijkheid

Ingrid Janssen

Goede fysiotherapeut geeft ook aan als iets niet kan, is duidelijk Goede behandeling gehad

Behandeling

Rustig en deed goed zijn werk

Gewoon goed

Fijne en duidelijke zorg :)

Snelheid van afspraak maken, eigen keuzes daarbij mogelijk qua personen en tijden. Dicht bij. Zeer prettige therapeut. Eerste keer met stagiair, netjes gevraagd voor toestemming. Deskundig en zeer klantgericht dus.

weet ik niet

Fysiotherapieopmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapieopmaat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 24 oktober 2017

Fysiotherapieopmaat

Fysiotherapie OpMaat staat voor een persoonlijke benadering van uw klacht. Een klacht is slechts een symptoom. Wij kijken naar de oorzaak en lossen daardoor de klacht op of maken deze hanteerbaar. Door naar de oorzaak te kijken en u daarover te informeren voorkomen wij samen dat klachten in de toekomst terugkeren. Ieder mens is uniek en om die reden heten wij Fysiotherapie OpMaat; u bent het uitgangspunt van onze behandelingen. Daarnaast bieden wij ook een Óp ? Maat; wij brengen u naar een hoger niveau. Dit is waar wij voor staan! Ons team heeft persoonlijke aandacht voor u en stelt samen met u een behandelplan op waar u beter van wordt. Zien wij na 3 a 4 behandelingen geen verbetering bij acute klachten dan verwijzen wij u door naar een van onze interne specialisten of een van de vele dienstverleners met wie wij nauwe samenwerkingsverbanden hebben.

geen adres

0000AA geen plaats

Bij volgende spierproblemen bij vrienden of familie

Ze kijkt en luistert heel goed en bereidt zich heel goed voor.

Altijd even vrolijk en geeft goed advies ook voor thuis

Han Kuijlaars-Janse

Expertise, toegankelijkheid

Ingrid Janssen

Behandeling

Rustig en deed goed zijn werk

Gewoon goed

Fijne en duidelijke zorg :)

weet ik niet

Fysiotherapieopmaat heeft de volgende resultaten bereikt: