Ik word serieus genomen en klachten verminderen vlot, samen met oefeningen thuis.
Ik ben chronisch patiënt en mijn Fysiotherapeut maakt dat ik mobiel blijf. Zodra ik twee weken niet ben geweest, bijv ivm vakantie, dan merk ik dat meteen.
Kundig en professioneel. Communiceerd goed en spreekt alles door. Samen doel bepaald en daar in een aantal maanden in stappen naar toe gewerkt. Dit was de tweede keer dus we kenden de therapeut al....Kundig en professioneel. Communiceerd goed en spreekt alles door. Samen doel bepaald en daar in een aantal maanden in stappen naar toe gewerkt. Dit was de tweede keer dus we kenden de therapeut al. We hebben door onze goede ervaringen dan ook wederom voor deze therapeut gekozen. Daarbij komt ze al de afspraken na en is ze nog aardig ook.
Serieus worden genomen Capabel zijn. Org op maat v de persoon leveren.
Betrouwbaar, vriendelijk, resultaatgericht, bespreekt doel van de betreffende behandeling
Tinie
Tinie van Oort Berghemseweg 199 5348 CE Oss
Bij familie vrienden en kennissen maar dan krijgt hij het te druk.
Simone
Open proffesioneel serieus bereikbaar echt top mensen
Neemt mij altijd serieus. luistert, legt goed uit. is eerlijk over eventueel resultaat.