Jan Janssen

Fysiotherapeut is deskundig. Hij behandelt adequaat, is vriendelijk, staat open voor vragen etc. en is begaan met zijn patienten.

sjan Nikkels van der Heijden

Omdat ik heel veel vooruit gang heb gehad bij mn behandeling en ik met mijn klachten altijd terecht kon en er naar zover als mogelijk naar n oplossing werd gezocht .Er werd ook goed geluisterd naar... Omdat ik heel veel vooruit gang heb gehad bij mn behandeling en ik met mijn klachten altijd terecht kon en er naar zover als mogelijk naar n oplossing werd gezocht .Er werd ook goed geluisterd naar mijn klachten Ben er heel blij mee

Dick

Hij heeft net zo lang gezocht naar oplossingen totdat de klachten waren opgelost, heeft ook zijn behandelingsplan gewijzigd om tot een goed resultaat te komen. Ben nu pijnvrij

Bart Lohman

Fijn contact met dhr Savi, begrip aanwezig en luistert goed. Klachten verminderde snel na behandeling

Romero

Matwan luister goed en is zeer oprecht naar zijn patiënten!

G.K.L.Duijns

Omdat ik me geen betere zorg kan wensen. Geïnteresseerd, serieus, heel snel aan de beurt indien nodig, er wordt je niets beloofd en je je wordt niet aan het lijntje houden. Er wordt gegaan voor een... Omdat ik me geen betere zorg kan wensen. Geïnteresseerd, serieus, heel snel aan de beurt indien nodig, er wordt je niets beloofd en je je wordt niet aan het lijntje houden. Er wordt gegaan voor een spoedig herstel en er wordt naar je geluisterd. Schoon en er is zorg besteed aan de inrichting, licht en fris. Ik geef iemand normaliter nooit een 10 maar voor dit totaalplaatje wel.