Weet wat ze doet

Deskundig en vriendelijk

Ze is lief, sociaal, meedenkend, vakbekwaam, oplossinggericht, stimulerend, begripvol, Vraagt goed uit. Kan goed luisteren.

Duidelijke uitleg

Judith Lub

Ik voel me gezien en gehoord. Er was veel begrip en er werd meegeleefd. Ik weet niet of jullie het vaak horen, maar zeker met 'intieme' klachten kan het heel moeilijk zijn om te praten en dan is het heel erg fijn als je gehoord wordt en serieus wordt benaderd. Ik ben echt heel erg blij dat ik Brenda getroffen heb als mijn fysio. Ze heeft me echt een stap verder geholpen.

Ben eerder onder behandeling geweest bij Mariëtte altijd een luisterend oor en goed advies.

Duidelijke uitleg w.b. de onderzoeken die gedaan zijn n.a.v. de hulpvraag vanuit de huisartsen praktijk met daarop volgend een goed en duidelijk schriftelijk verslag w.b.de uitkomst onderzoeken

Ze luisterde goed en nam mijn klachten serieus. Ze liet zelfs met een echo apparaat zien waar vocht in mijn gewrichten zat en besprak samen met mij wat het beste vervolg zou kunnen zijn.

Luistert goed, bijzonder vriendelijk en neemt mij serieus

Jaap Hiemstra

Als mij gevraagd wordt welke fysio de revalidatie heeft verzorgd.

Vakbekwaam en geïnteresseerd

SterSterSterSterLege ster

Goed luisteren en Duidelijk in uitleg.

Down to earth, geen gezwatel, heldere uitleg en aanpak, goede intake, prima IT en uitvraag, etc. Parkeren was even gedoe, ingang licht verborgen, allemaal randzaken.

R Snelders

Goede behandeeling en duidelijk uitleg en nam de tijd

Ben Wahlte

Menno, mijn therapeut is niet alleen zeer vakkundig maar ook een hele goede prater die je meteen op je gemak stelt en zijn adviezen zijn top!

Fysiotherapie Weidevenne verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 9 januari 2018

Fysiotherapie Weidevenne

Op dit moment bestaat het team uit 12 therapeuten en 2 administratief medewerkers. Samenwerking staat bij Fysiotherapie Weidevenne nog steeds hoog in het vaandel. Fysiotherapie Weidevenne heeft een goede samenwerking met de huisartsen, niet alleen binnen het gezondheidscentrum, maar ook elders in Purmerend. Verder hebben we goede relaties met vele specialisten op weten te bouwen. Ons team heeft de ambitie om de beste zorg te leveren. Dit doen we door regelmatige na- en bijscholing om goed up to date te blijven en door onderling veel te consulteren om optimaal behandelresultaat te krijgen.

Melbournestraat 2C

1448NH Purmerend

Weet wat ze doet

Deskundig en vriendelijk

Duidelijke uitleg

Judith Lub

Luistert goed, bijzonder vriendelijk en neemt mij serieus

Jaap Hiemstra

Als mij gevraagd wordt welke fysio de revalidatie heeft verzorgd.

Vakbekwaam en geïnteresseerd

SterSterSterSterLege ster

Goed luisteren en Duidelijk in uitleg.

R Snelders

Goede behandeeling en duidelijk uitleg en nam de tijd