m Glykofridis
hij legde alles duidelijk uit
Kundig, rustig en kordaat. Verscheidenheid aan oefeningen.
De fysiotherapeut luisterde goed naar mij en mijn klacht en heeft een goede behandeling opgestart waardoor ik snel van mijn blessure genezen was.
Super resultaat
Zie mijn antwoorden op de vragen hierboven. Niets dan lof! Mede dankzij goede resultaten. Dank Silvia!
De physiotherapeut nam mijn klachten zeer serieus, stelde een behandelplan op en deze hebben we uitgevoerd. Zij gaf goede uitleg, was stimulerend en motiverend met als gevolg een positief resultaat op korte termijn
Goede fysiotherapeut
Hij maakt altijd tijd vrij voor me en onderzoekt het probleem goed en behand en maakt meteen een plan van aanpak wat ik er zelf aan kan doen
Goede communicatie.
Ze denkt mee en luistert naar mijn klachten
Bij mensen met gelijke klachten, waar dit mogelijk zou kunnen helpen
betrouwbaar, staat altijd klaar, vertrouwen
Waar ik last van had heeft hij verholpen en daar gaat het om.
Ze nam genoeg tijd om alles uit te leggen.
Fysiotherapie Weidevenne verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Weidevenne
Melbournestraat 2C
1448NH Purmerend
hij legde alles duidelijk uit
Kundig, rustig en kordaat. Verscheidenheid aan oefeningen.
Super resultaat
Goede fysiotherapeut
Goede communicatie.
Ze denkt mee en luistert naar mijn klachten
Bij mensen met gelijke klachten, waar dit mogelijk zou kunnen helpen
betrouwbaar, staat altijd klaar, vertrouwen
Waar ik last van had heeft hij verholpen en daar gaat het om.
Ze nam genoeg tijd om alles uit te leggen.
Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Weidevenne