W. beerten

De uitleg was goede en de behandeling was ok

Resultaat van de behandeling is erg naar wens verlopen.

De 3 sessie is eigenlijk te kort om een goed beeld (en resultaat) te vormen. Gezien de huidige persoonlijke situatie (bekend) is het op dit moment niet zinvol om door te gaan. Dit soort enquêtes... De 3 sessie is eigenlijk te kort om een goed beeld (en resultaat) te vormen. Gezien de huidige persoonlijke situatie (bekend) is het op dit moment niet zinvol om door te gaan. Dit soort enquêtes heeft in mijn ogen alleen zin als er een volledig traject is geweest met een goed of minder resultaat.

M.J. van den Brink - van Deutekom

Leuke vriendelijke jonge man waar ik mij als 55+ bij op mijn gemak voelde ondanks de ongemakkelijkheid van het uitkleden van mijn broek voor de behandeling van mijn knie. Hij nam voldoende tijd voor... Leuke vriendelijke jonge man waar ik mij als 55+ bij op mijn gemak voelde ondanks de ongemakkelijkheid van het uitkleden van mijn broek voor de behandeling van mijn knie. Hij nam voldoende tijd voor onderzoek waarom ik last had van mij knie en legde aan de hand van plaatjes op de computer uit wat mij mankeerde. Hij reageerde enthousiast op mijn vooruitgang en stuurde mij per mail oefeningen toe.

Ik ben al eerder bij haar geweest met de zelfde schouder klachten dus ik weet wat ik aan haar heb. En mocht ik er nog last van hebben dan kan ik altijd bij haar terug komen.

Vriendelijkheid, duidelijke uitleg en goede adviezen

Makkelijk om afspraak te maken, flexibel in planning. Daarnaast een effectieve behandeling.

Wilma Schildmeijer

Heb geen negatieve punten kunnen ontdekken.