Deskundig en vriendelijk
Deskundig,begripvol,geduldig, duidelijke uitleg. Lief
neemt je serieus
Hij nam mij serieus en dacht met mij mee
De kundigheid van de fysiotherapeut.
Ik ben goed geholpen en de fysio denk met mij mee.
Fleur heeft goede kennis, kwam professioneel over, met goede tips/adviezen. Duidelijk in communicatie en heel vriendelijk!
De rust en de juiste oefeningen en een goed luisterd oor en inlevingsvermogen. Topper
De rust en de aandacht
Als mensen net als ik oedeemtherapie nodig hebben.
Zeer duidelijke uitleg over de behandeling. Heel kundige behandeling. Mijn kwaal was eerder opgelost dan verwacht. Waarschijnlijk ook door de duidelijke uitleg hoe ik zelf thuis mijn oefeningen moest doen.
Hij luisterde heel goed waardoor mijn klachten volledig zijn verdwenen.
Goed bereikbaar, snelle inzet van zorg, persoonlijke aanpak, inlevingsvermogen, vriendelijke en gastvrije ontvangst
Duidelijke uitleg en luistert goed geeft goed aan hoe het herstel traject mogelijk gaat lopen
Fysiotherapie Rooswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Rooswijk
Dr. J.J. van der Horststraat 2A
1544 XE Zaandijk
Deskundig en vriendelijk
Deskundig,begripvol,geduldig, duidelijke uitleg. Lief
neemt je serieus
Hij nam mij serieus en dacht met mij mee
De kundigheid van de fysiotherapeut.
Ik ben goed geholpen en de fysio denk met mij mee.
De rust en de aandacht
Als mensen net als ik oedeemtherapie nodig hebben.
Hij luisterde heel goed waardoor mijn klachten volledig zijn verdwenen.
Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Rooswijk