Alles top

Peter Gielis

Ik heb nagenoeg alle therapeuten gehad en ik zou ze allemaal een 10 geven voor deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Ze is gewoon betroken en begripvol en ze luistert goed en probeer altijd voor een oplossing te zorgen en overlegd ook met de huisarts wat er allemaal aan de hand is omdat er bij mij meer dingen spelen en daar kunnen andere nog veel van leren zij doet er echt de moeite voor om mij te begrijpen dat is gewoon echt top

Luistert goed naar je klachten, vraagt goed door. Behandeling helpt goed. Prettig in de omgang

Reimert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Met deze organisatie kan je geen afspraak maken !!! Enkele maanden gelden via de site gevraagd terug te bellen, gebeurt niet. Maandag jl. telefonisch contact opgenomen maar de betreffende persoon was niet aanwezig, je wordt dinsdag terug gebeld. Dinsdag opnieuw zelf gebeld waarom ik niet wordt terug gebeld, betreffende persoon heet zich afgemeld. Receptioniste zal morgen erop toezien dat ik gebeld wordt. Nu donderdagavond geen enkel tekenen of reactie. Wij zijn er wel klaar mee.

Product of service:
Nu donderdagavond geen tekenen of reactie.

De daadkracht, goede diagnose met de daarbij passende behandeling. Een behandeling die werkt. Geen lange vragenlijst invullen en daarna tijdens de eerste behandeling nogmaals een vragenlijst beantwoorden.

een open houding naar mij toe , en duidelijk over de mogelijkheden van de behandelingen.

Luisterde goed en van daaruit wordt er advies gegeven

De vakkundigheid en vriendelijkheid

Kundig en er was heel snel plek voor een consult

Ja, duidelijke verschillende oefeningen en merk vooruitgang

Altijd super goed geholpen, als ik weer een nieuwe afspraak maak, dan word dat weer bij Susan.

Professioneel en fijn persoon.

Vakkundig, informeel, duidelijke communicatie, fantastische begeleiding en altijd met veel aandacht. Motiverend. Kortom top

Rinie Terhaard

Vriendelijk, hij weet waar hij het over heeft en legt goed uit

Fysiotherapie4all verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2019

Fysiotherapie4all

Fysiotherapie 4 all heeft momenteel meerdere praktijken. De fysiotherapiepraktijken bevinden zich bij sportscholen in Berghem, Breda, Ede, Heesch, Oss en Uden. Momenteel zijn er 13 fysiotherapeuten in dienst, die allemaal hun eigen specialisaties kennen. Hierdoor kan elke blessure gericht behandeld worden.

Alles top

Peter Gielis

Reimert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Product of service:
Nu donderdagavond geen tekenen of reactie.

Luisterde goed en van daaruit wordt er advies gegeven

De vakkundigheid en vriendelijkheid

Kundig en er was heel snel plek voor een consult

Ja, duidelijke verschillende oefeningen en merk vooruitgang

Professioneel en fijn persoon.

Rinie Terhaard

Vriendelijk, hij weet waar hij het over heeft en legt goed uit