Albrecht Van Den Hurk
Hij verstond zijn vak . Toonde interesse. Was behulpzaam. En kon goed praatje met hem maken . En jou gem zeker adviseren aan familie en vrienden
Goede behandeling, juiste oefeningen, gewenste resultaat dat de klachten verdwenen hierdoor
Fysiotherapeut neemt mijn klachten series, is kundig en geeft goed advies. Hij is rustig en prettig in de omgang.
deskundig, duidelijke toelichting van de behandeling, duidelijke oefeningen. helaas nog niet helemaal van mijn klacht af.
Nvt
Ze was voor mij erg prettig in de omgang, dacht mee en verder, waardoor ik geheel van mij klacht verlost ben. Dat gun ik een ander ook!
Gezellig, aardig maar weet wat ze doet!
Hij nam mij goed serieus en zorgde ook voor een aangename sfeer tijdens de behandeling. Verder focusde hij goed om te kijken of er neven klachten waren die dit ook konden veroorzaken
Niels is gespecialiseerd en weet wat hij doet.
Vriendelijk,betrokken en kundig
Het resultaat maar daar ben ik ook debet aan. Geen oefeningen gedaan. Geen voortgang ondervonden. Ik denk dat hij deskundig is. Goede masseur.
Een hele fijne en duidelijke fysiotherapeut, ze kan heel goed inbeelden waar je last hebt en neemt je heel serieus. Ze neemt door wat je thuis kan doen aan oefeningen, zodat je thuis er ook aan kan werken. haar behandelingen zijn stevig maar zeer goed geplaats!! ze vraagt meerdere malen per behandeling of het te hard of te zacht is, en past haar behandeling na behoren toe. Iemand waar ik met vertrouwen naar toe ga om mijn pijnklachten te bestrijden!!!
Zeer kundig, veelzijdig en duidelijk. Hij werkt 100% voor jou als jij ook 100% voor jezelf werkt.
Niels is een ervaren capabele enthousiaste fysio/manueel. Daarnaast ook een fijne persoonlijkheid in de omgang
Bij evenwicht problemen en klachten n.a.v. houding en bewegingen.
Fysiotherapie4all verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt:
Nvt
Gezellig, aardig maar weet wat ze doet!
Niels is gespecialiseerd en weet wat hij doet.
Vriendelijk,betrokken en kundig
Bij evenwicht problemen en klachten n.a.v. houding en bewegingen.
Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt: