Ik kon snel een afspraak maken, het probleem werd direct gezien, opgepakt en behandeld. Alles wat er werd gedaan werd besproken en in overleg uitgevoerd. Ik voelde me erg op mijn gemak.
De fysiotherapeut neemt de tijd om de juiste vragen te stellen en de behandeling uit te voeren. Ik voel mij serieus genomen en wordt goed geholpen. De klachten zijn ook minder tot bijna weg na de...De fysiotherapeut neemt de tijd om de juiste vragen te stellen en de behandeling uit te voeren. Ik voel mij serieus genomen en wordt goed geholpen. De klachten zijn ook minder tot bijna weg na de behandeling.
Bij blessures van kennissen
Deskundig, professioneel en behandeling op maat geboden. Luistert goed en geeft gericht advies en behandeling
Hij is goed bereikbaar hij is erg vriendelijk en denkt mee
Ij dezelfde klachten dan ik had.
Timo geeft duidelijke uitleg, heeft veel kennis van zaken en is een zeer betrokken fysiotherapeut.
Goede en directe behandeling, al na q behandeling merkte ik verschil. Kortom erg professioneel.
Hij is eerlijk. Hij is rustig en legt dingen netjes en rustig uit. Hij zegt ook wat die doet en wat hij gaat doen. En hij is altijd vriendelijk