De fysiotherapeut nam me serieus, stelde me altijd vragen over hoe het met me ging. Bram is aardig en professioneel, zorgde ervoor dat ik de afspraak goed verzorgd en goed geïnformeerd verliet.
Erg fijne fysio! De fysio keek goed naar wat mijn doel was (i.e., weer op niveau sporten), gaf daarbij goede oefeningen om thuis te doen, en bleef realistisch over mijn situatie en wat ik wel en niet kon/moest doen. Bij andere fysio's heb ik het gevoel dat ze me daar willen houden door steeds symptoombestrijding te doen (massages, dry needling) zonder echt te kijken naar de oorzaak. Dat was bij deze fysio zeker niet het geval!
Bram is zeer kundig / al meer dan 10 jaar hele goede resultaten bereikt tijdens de revalidatie na een zwaar ongeval !
Vanwege mijn goede ervaringen
De fysiotherapeut neemt mijn klachten serieus, is prettig in de omgang en nog belangrijker, hij is deskundig en professioneel. Als ik nieuwe klachten kreeg of klachten kwamen terug dan kon ik snel terecht.
Helder en duidelijk. Klantvriendelijk. Een individuele benadering ook bij fysiofitness.
Bij mensen met vergelijkbare problemen
Robin is een enthousiaste sociale dame met een duidelijke benadering van de patiënt. Dat heb ik als prettig ervaren.
Duidelijk uitleg gekregen over de (waarschijnlijke) oorzaak van mijn problemen. Maar ook waarom bepaalde oefeningen gedaan moesten worden. Inzicht in hoe alles in verband staat met elkaar, of invloed heeft op elkaar. Maakt het makkelijker om je zo aan de oefeningen te houden.
Deskundig en goede begeleiding
Sociaal, vriendelijk en heel deskundig
kleine praktijk, persoonlijke aandacht,
Deskundig, betrokken en persoonlijk
De fysio is deskundig. Hij kijkt praktisch naar wat er mogelijk is en waar je heen wil / heen moet. Neemt de klachten serieus en legt de behandeling duidelijk uit. Plant geen onnodige afspraken in. Is vriendelijk
De goede behandeling
Fysiotherapie Rijnkade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Rijnkade heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Rijnkade