De laagdrempeligheid, kleinschalige praktijk. Veel persoonlijke aandacht en de combinatie met een low profile sportgelegenheid. Klein team vaste mensen.
Deskundigheid gecombineerd met strengheid & optimisme!
Heel prettig, en deskundig
Kennis uitleg bejegening
Fijne praktijk met hele kundige fysiotherapeuten
Kundig, een sympathisch vermogen en zeer ervaren. Ben heel blij met deze fysiotherapeut.
Het is een goed gecertificeerde fysio
Gehele plaatje. Er wordt voldoende gegeven, geluisterd en de behandeling slaat aan.
Vakbekwaam, rustig en duidelijk. Luistert goed. Weegt opties af.
Deskundig. Straight to the point. Perfect.
Deskundig, toegankelijk, vriendelijk en zeer oplossingsgericht.
Vakkundig en prettig geholpen
Is heel duidelijk en geeft goede oefeningen mee.
in alle jaren met verschillende problemen ben ik altijd goed geholpen met een goed resultaat
Prettig contact, snel beschikbaar, en vakkundig behandeld.
Fysiotherapiepraktijk Rijnkade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapiepraktijk Rijnkade heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapiepraktijk Rijnkade
Rijnkade 14
6811 HA Arnhem
Deskundigheid gecombineerd met strengheid & optimisme!
Heel prettig, en deskundig
Kennis uitleg bejegening
Fijne praktijk met hele kundige fysiotherapeuten
Het is een goed gecertificeerde fysio
Vakbekwaam, rustig en duidelijk. Luistert goed. Weegt opties af.
Deskundig. Straight to the point. Perfect.
Deskundig, toegankelijk, vriendelijk en zeer oplossingsgericht.
Vakkundig en prettig geholpen
Is heel duidelijk en geeft goede oefeningen mee.
Prettig contact, snel beschikbaar, en vakkundig behandeld.
Fysiotherapiepraktijk Rijnkade heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapiepraktijk Rijnkade