Heel professioneel en weet precies wat hij doet en legt ook goed uit hoe de klacht en pijn is ontstaan. Werd heel serieus genomen en kreeg veel oefeningen mee naar huis en resultaat was geweldig.
Hij gaf mij het gevoel dat hij mij serieus nam, luisterende goed naar mijn klachten en kwam ook gelijk direct to the point. Vriendelijk, deskundig, begripvol passen hierbij. Waar een andere...Hij gaf mij het gevoel dat hij mij serieus nam, luisterende goed naar mijn klachten en kwam ook gelijk direct to the point. Vriendelijk, deskundig, begripvol passen hierbij. Waar een andere fysiotherapeut dat ik er maar mee moest leren leven, een ander mij wilde opereren heeft hij mij kwaliteit van leven teruggegeven.
Joyce
Ik vind het een super praktijk die op een bekwame en professionele manier werkt! Motivatie komt natuurlijk dat de klachten verdwijnen en dat ik mij serieus genomen voelt. Ook heb ik in der jaren...Ik vind het een super praktijk die op een bekwame en professionele manier werkt! Motivatie komt natuurlijk dat de klachten verdwijnen en dat ik mij serieus genomen voelt. Ook heb ik in der jaren velen fysiopraktijken bezocht, en ik vind dat fysio Rijnkade echt daarin de beste zorg bied! Chapeau!
Pauline
Expertise, goed luisteren naar de klacht, serieus genomen worden.
Deskundige visie en perfecte behandeling
Diagnose en behandel plan waren snel gemaakt en het behandelplan was effectief. Omgang was prettig
Super behandeld en zeer tevreden
Deskundigheid en duidelijke aanpak
Behandeling goed aangepast op persoonlijke vraag en doelen van patiënt en prettige omgang. Daarnaast kun je voor tussentijdse vragen altijd terecht via de mail of telefoon waarbij snel reactie is.