C. Quaedvlieg

Duidelijk plan, goede resultaatgerichte behandeling, prima communicatie!

Altijd ze horen je klacht goed aan

Deskundigheid en uitleg

Luistert goed

Peter Kessels

Goede bahandeling

Henri Frijns

SterSterSterLege sterLege ster

door behandeling werd mijn litteken een open wond! met als gevolg veel ongemak en rust nemen volgens huisarts. antibiotica kuur moeten volgen.

Deskundig, pro actief en klantvriendelijk

Fijne behandelingen. Je merkt t effect naderhand.

Klantvriendelijk en zeer kundig

Erich Dreezens

als zich deze mogelijkheid voordoet

Jonge, gekwailficeerde en gedreven medewekers! Luistetend oor en state of the art uitgerust.

Indien nodig

Marlou Rutjens

Omdat hij vriendelijk is en heel goed wist wat hij aan mijn probleem kon doen ben zeer tevreden om hem.

Luisterd en goed advies

Een fysiotherapeut met gouden handen en een hart van goud!

Fysiotherapie Rosier verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2018

Fysiotherapie Rosier

Aan de rand van het centrum, aan de Groene Loper en de Sint Annalaan is fysiotherapie Rosier gehuisvest. Sinds februari 2017 draagt de praktijk de naam van fysiotherapie Rosier, wijzend op de eigenaar van de praktijk; Nol Rosier. Wij streven er naar om verschillende specialisaties binnen (en buiten) de fysiotherapie in huis te hebben om een zo compleet mogelijk aanbod voor u te creëren. Binnen de fysiotherapie is het beeld dat u de komende jaren gaat zien namelijk dat de algemeen fysiotherapeut langzaam gaat verdwijnen en iedere therapeut wordt geacht een specialisatie te hebben. Fysiotherapie Rosier staat volledig achter deze trend; als fysiotherapeut kan men niet van alle gebieden binnen de fysiotherapie even veel weten. Wanneer de fysiotherapeutische zorg specialistisch wordt aangeboden krijgt de patiënt de beste zorg.

Fysiotherapie Rosier

Fysiotherapie Rosier & Sport Studio Rosier President Rooseveltlaan 170<br /> 6224 CW <br />Maastricht<br /><br /> Fysiotherapie Rosier <br /> Sint Annalaan 23 <br />6214 AA <br />Maastricht

C. Quaedvlieg

Duidelijk plan, goede resultaatgerichte behandeling, prima communicatie!

Altijd ze horen je klacht goed aan

Deskundigheid en uitleg

Luistert goed

Peter Kessels

Goede bahandeling

Henri Frijns

SterSterSterLege sterLege ster

Deskundig, pro actief en klantvriendelijk

Fijne behandelingen. Je merkt t effect naderhand.

Klantvriendelijk en zeer kundig

Erich Dreezens

als zich deze mogelijkheid voordoet

Indien nodig

Marlou Rutjens

Luisterd en goed advies

Een fysiotherapeut met gouden handen en een hart van goud!

Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10