Professionele en persoonlijke aanpak, fijne sfeer en omgangsvormen.

Ze is deskundig, enthousiast, blijft zichzelf ontwikkelen door door te studeren.

Deskundige begeleiding op een prettige en motiverende manier!

Deskundig, vriendelijk en goed luisterend naar de aard en het ontstaan vd klachten.

Ralph Delnoy

Deskundig en vriendelijk!

zeer kundig en begrip voor de patent

N.v.t.

Ben ook al voor andere klachten hier behandeld en ook nu weer zorgvuldig een behandeling ondergaan

De fysio neemt mij serieus door te vertellen wat hij constateert. wat hij waarom doet en vraagt naar het effect van zijn aanpak. Als het blijkt te werken is mijn conclusie deskundig, zorgvuldig, empathisch

De fysiotherapeut was duidelijk in zijn uitleg en thuisoefeningen. Deze oefeningen naast het werk in de praktijk heeft mij een snelle herselling gegeven. Na deze sessies ben ik zelf nog steeds deze oefeningen aan het doen, vooral wanneer ik merk dat ik de pijn weer eventjes voel.

Fijne sfeer, effectieve behandelingen, eigen input word naar geluisterd, kan altijd zelf een mening brengen, er kan ook gewoon leuk gelachen worden

Is in de vragen al beantwoord. Fysio weet wat hij doet en doet dit goed. Is vriendelijk en duidelijk.

Hij is duidelijk en geeft goede uitleg en kijk ook wat hij kan veranderen als de behandeling niet goed aanslaat en zeg dan ook wat hij nog wil doen of het dan wel beter aanslaat de behandeling

Indien ik in kontakt kom met anderen met vergelijkbaar probleem.

Met dezelfde klachten

Fysiotherapie Rosier verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2018

Fysiotherapie Rosier

Aan de rand van het centrum, aan de Groene Loper en de Sint Annalaan is fysiotherapie Rosier gehuisvest. Sinds februari 2017 draagt de praktijk de naam van fysiotherapie Rosier, wijzend op de eigenaar van de praktijk; Nol Rosier. Wij streven er naar om verschillende specialisaties binnen (en buiten) de fysiotherapie in huis te hebben om een zo compleet mogelijk aanbod voor u te creëren. Binnen de fysiotherapie is het beeld dat u de komende jaren gaat zien namelijk dat de algemeen fysiotherapeut langzaam gaat verdwijnen en iedere therapeut wordt geacht een specialisatie te hebben. Fysiotherapie Rosier staat volledig achter deze trend; als fysiotherapeut kan men niet van alle gebieden binnen de fysiotherapie even veel weten. Wanneer de fysiotherapeutische zorg specialistisch wordt aangeboden krijgt de patiënt de beste zorg.

Fysiotherapie Rosier

Fysiotherapie Rosier & Sport Studio Rosier President Rooseveltlaan 170<br /> 6224 CW <br />Maastricht<br /><br /> Fysiotherapie Rosier <br /> Sint Annalaan 23 <br />6214 AA <br />Maastricht

Professionele en persoonlijke aanpak, fijne sfeer en omgangsvormen.

Deskundige begeleiding op een prettige en motiverende manier!

Ralph Delnoy

Deskundig en vriendelijk!

zeer kundig en begrip voor de patent

N.v.t.

Indien ik in kontakt kom met anderen met vergelijkbaar probleem.

Met dezelfde klachten

Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt: