Makkelijk om een afspraak te maken, fijne en mooie locatie.

Donna

Voel me super op mijn gemak zijn erg aardig en met je meegaand over de situatie ze letten goed op hoe veel sessie je hebt om te kijken vaak je kunt komen vind het een top zaak en kom er graag

Marianne Köhlen

Baat bij de behandeling ivm chronische aandoening

Esmee

Super goed geluisterd naar mijn klachten, niet meer behandelingen dan nodig gegeven en super resultaat.

J.P. Raas

Nol belt zelf terug nav mijn voicemail. Dezelfde avond nog. De behandeling is doeltreffend. Ik weet ook exact de oorzaak door hem, waardoor ik maatregelen kon nemen. Ondanks een drukke agenda, kon... Nol belt zelf terug nav mijn voicemail. Dezelfde avond nog. De behandeling is doeltreffend. Ik weet ook exact de oorzaak door hem, waardoor ik maatregelen kon nemen. Ondanks een drukke agenda, kon hij mij toch de volgende dag al helpen. tijdens de behandeling geeft hij uitleg wat hij doet en waarom. Verder gewoon een professional die prettig in de omgang is. Ik heb helaas geen tips, daarvoor moeten jullie maar iemand vinden die minder tevreden is:-)

Ze wil er alles aan doen om me zo goed als kan te helpen

Ik heb de behandelingen erg prettig ervaren. Er werd goed geluisterd waar het probleem zat. Vanuit de behandelingen heb ik een goed resultaat behaald en zijn mijn klachten weg.