Er wordt tijd genomen, deskundigheid, veel uitleg en informatie gegeven, prima!
Joke Rexwinkel
Mijn fysiotherapeute heeft er alles aan gedaan om van het euvel af te komen met alle mogelijke middelen en oefeningen. Helaas is de klacht niet verholpen, maar enigszins verbeterd en dit ligt...Mijn fysiotherapeute heeft er alles aan gedaan om van het euvel af te komen met alle mogelijke middelen en oefeningen. Helaas is de klacht niet verholpen, maar enigszins verbeterd en dit ligt niet aan de fysiotherapeute maar aan mijn lichaam. Wellicht kunnen we het in de toekomst nog eens oppakken en met bijv. een echo uitzoeken wat er nog gedaan kan worden. Ik ben héél tevreden over de openheid en input van de fysiotherapeute, zij doet haar werk met passie en plezier en dat doet goed!
Kyra van Eijsden
Ik vertel mijn klachten/symptomen, hij onderzoekt me en waarbij zijn vermoeden wordt bevestigd, daarna start hij de behandeling, waarna ik al meteen resultaat ervaar.
John
Je word er behandeld als een persoon niet als een nummer en het is er netjes
Roger
Was perfect op.tijd, behandeling heeft geholpen, was zeer vriendelijk en professioneel
Helma Heynen
Prima behandeling. Deskundig. Vriendelijk. En mijn klachten zojn verdwenen
Rene' H.
Gewoon alles 100% in orde. De behandeling en de persoon!!
Fernand
Persoonlijke aandacht. Veel beschikbaarheid. Makkelijk contact mee te maken. Ruime kennis, praat tijdens sessies en verteld stap voor stap wat te doen, ook in gewone taal. Geeft een veilig gevoel....Persoonlijke aandacht. Veel beschikbaarheid. Makkelijk contact mee te maken. Ruime kennis, praat tijdens sessies en verteld stap voor stap wat te doen, ook in gewone taal. Geeft een veilig gevoel. Professioneel. Fijne praktijk.