SterSterSterSterLege ster

Het zou goed zijn als de oefeningen in de sessies werden uitgelegd en geoefend. Na navraag over de oefeningen in de sessies was het iets duidelijker, maar de informatie werd niet heel systematisch gegeven. Het was niet duidelijk welke oefeningen je elke dag moest doen en welke op verschillende dagen. De app is niet goed, maar had beter gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld door oefeningen in verschillende dagen te verdelen. Zoals het nu is, staan ??de meeste oefeningen allemaal door elkaar en zijn het er te veel, dus moet je zelf kiezen welke je wilt doen. Ik heb niet het gevoel dat ik met een duidelijk programma ben vertrokken, of met het gevoel dat mijn conditie is verbeterd. Dus het was niet heel motiverend. Nu heb ik mijn eigen programma samengesteld met een andere app en ik hoop dat dat werkt.

Amber Kremer

Enorme fijne vrouw die interesse toont en goed haar taak uitvoert. Denkt mee en geeft een veilig gevoel

Uitstekende en deskundige behandeling, in goede sfeer en vriendelijk.

H. Smidt

Als men op zoek is naar een fysiotherapeut zal ik zeker de praktijk aanwijzen. Ik denk dat alle in dienst zijnde therapeuten zeer bekwaam zijn.

Zeker de kennis, het geduld met de patiënt, het is een geweldige samen werking met elkaar

G.L. van Lier

Een zeer gedreven fysiotherapeut die op de details let maar waarbij je toch op je gemak voelt en met als resultaat je progressie door maak en dat merk ik na de thuis oefeningen.

Snel en deskundig geholpen

Joke Bloemers

Ze luister heel goed, wij vinden dat ze heel deskundig advies geeft ,en is héél bekwaam.

Goede therapeut die luisterde wat de klacht is en daarop handelde.

Niet voor deze klacht

Ik ben zeer tevreden over de behandeling, maar ook over de prettige manier van omgaan met elkaar. Een goede balans tussen professioneel en persoonlijk is voor mij heel belangrijk.

Jeannette Brethouwer

Deskundig, betrokken en fijn dat mijn moeder snel thuis behandeld kon worden!

Je kunt snel terecht, ook een afspraak verzetten is goed te regelen. Persoonlijke benadering, goede sfeer in de praktijk

Rustig en ervaren, duidelijk en vriendelijk.

Zeer kundig. En heel aardig dat geldt ook voor het overige personeel

FysiovdBerge verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysiovdBerge heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 7 december 2017

FysiovdBerge

Weer lekker bewegen! U kunt de hulp van de fysiotherapeuten van FysiovdBerge inroepen als 'gewoon bewegen' even niet meer gaat. Wij gaan samen met u aan de slag zodat u geen last meer heeft van die hardnekkige sportblessure. Dat uw rugpijn weer draaglijk wordt en uiteindelijk verdwijnt. Is de diagnose Claudicatio Intermittens oftewel etalagebenen gesteld? Of wilt u na uw heup- of knie operatie zo snel mogelijk weer al uw dagelijkse dingen doen? Het zijn maar een paar willekeurige voorbeelden, waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Ons motto is: Kijk naar wat je wel kunt en niet naar je beperkingen! Hoewel wij ons realiseren dat bewegen soms lastig is, willen wij uitdragen dat bewegen fijn en goed is. Ook al is er sprake van een lastige chronische aandoening. FysioFitness: Sporten onder deskundige begeleiding van een fysio.U bent van harte welkom voor een proefles!

Zandstraat 78,

4101 EJ Culemborg

SterSterSterSterLege ster

Amber Kremer

Uitstekende en deskundige behandeling, in goede sfeer en vriendelijk.

H. Smidt

G.L. van Lier

Snel en deskundig geholpen

Joke Bloemers

Goede therapeut die luisterde wat de klacht is en daarop handelde.

Niet voor deze klacht

Jeannette Brethouwer

Deskundig, betrokken en fijn dat mijn moeder snel thuis behandeld kon worden!

Rustig en ervaren, duidelijk en vriendelijk.

Zeer kundig. En heel aardig dat geldt ook voor het overige personeel

FysiovdBerge heeft de volgende resultaten bereikt: