Goede zorg en klachten zijn grotendeels naar de achtergrond.
Barbara Kamariza
Ze is duidelijk en ik kan goed met haar praten. Zij snapt goed mijn pijn en hoe ik me voel. Ik kan goed afspraken met haar maken en ze helpt me op de apparaten te oefenen. Ze...Ze is duidelijk en ik kan goed met haar praten. Zij snapt goed mijn pijn en hoe ik me voel. Ik kan goed afspraken met haar maken en ze helpt me op de apparaten te oefenen. Ze luistert naar mij en masseert mijn spieren wanneer ik pijn heb.
Ab1968
Omdat er verbetering in zit.En we zijn op de goede weg naar herstel.
Denise Meijer
Een luisterend oor, nam me serieus, gezellig! En nog eens goed geholpen ook. Eveline is top!
De hele praktijk voelt aan als een goede plek om te zijn zowel voor behandeling als fysiofitness
Pieter Verheul
Er werd goed geluisterd naar mijn pijn welke.ik had ,en hoop dat het tot het verleden behoord.Femke is naar mijn mening een vakvrouw?
Zwier van der Schagt
De deskundige begeleiding, de prettige samenwerking en het beoogde succes!
Petra te Boekhorst
Je krijgt de volle aandacht
Marina Renting
Dit is omdat er natuurlijk altijd ruimte blijft voor verbetering, maar ik geen klachten heb ten aanzien van mijn fysio. Ze heeft me goed behandeld en heeft me van de meeste klachten afgeholpen