2007 reviewsSchrijf review
Luistert goed. Heeft veel kennis. Vriendelijk
Ligt aan de situatie. Wel een kundige fysiotherapeut. Krijg goede oefeningen. Toppie
Alles wordt goed besproken en er wordt goed opgelet al ik bezig ben of ik het goed doe. Vragen worden correct beantwoord.
Hij was erg duidelijk in wat de vooruitgang moest zijn. Ook hielp hij mij als een oefening mij niet lukte of als ik even last had van mijn klacht, en hoe ik daarmee verder kon
Deskundig en betrokken
Hij luisterde goed en keek ook vooruit. Hij wist precies wat ik nodig had.
Dit was mijn eerste bezoek in Gouda, nadat ik jaren in Rotterdam bij de fysio liep. Deze man leek twijfels te hebben bij de klachten die ik heb en ook het verloop ervan. Ik heb een zeer bekende, standaard aandoening met daaraan gekoppelde klachten. maar deze man leek daar nog nooit van gehoord te hebben. Dus mijn huisarts, Rotterdamse fysiotherapeut en orthopeed in het ziekenhuis wisten kennelijk niet waar ze het over hadden al die jaren.
Wanneer iemand vergelijkbare klachten heeft
Hij neemt je heel serieus en legt alles goed uit bijvoorbeeld de oefeningen die je thuis moet doen. Hij is ook eerlijk wat je wel en niet moet doen.
Altijd
Hij is goed in zijn vak,en vriendelijk
Aardig, duidelijk, en goed resultaat dus goede beoordeling van de klachten.
Zeer deskundig
Als iemand fisio nodig heeft
Hebben een click .
FysioVisiq verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioVisiq heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundig en betrokken
Hij luisterde goed en keek ook vooruit. Hij wist precies wat ik nodig had.
Wanneer iemand vergelijkbare klachten heeft
Altijd
Hij is goed in zijn vak,en vriendelijk
Aardig, duidelijk, en goed resultaat dus goede beoordeling van de klachten.
Zeer deskundig
Als iemand fisio nodig heeft