Elize heeft me van mijn hernia klachten afgeholpen dus ben daar heel content mee
Prettig, deskundig, contactueel goed en empathisch.
Alles was chill, duidelijk en behandeling waren goed
De therapeut is zeer betrokken en deskundig.
Te weinig kennis van behandeling evenwicht klachten, Voor overige fysieke klachten zeer waarschijnlijk wel heel kundig!
Alles is gewoon goed en vriendelijke mensen
Ze luisterd goed en helpt me met mijn klachten, het is nog niet over maar er wordt aan gewerkt
Ik kwam bij deze therapeut terecht voor haptonomie, omdat de huisarts hoopte dat dit me kon helpen bij de vermoeidheidsklachten die ik ervaar. De therapeut probeerde veelvuldig op de stoel van mijn...Ik kwam bij deze therapeut terecht voor haptonomie, omdat de huisarts hoopte dat dit me kon helpen bij de vermoeidheidsklachten die ik ervaar. De therapeut probeerde veelvuldig op de stoel van mijn psycholoog te gaan zitten, in plaats van een aanvulling te vormen en daadwerkelijk mij te helpen om meer in mijn lijf te leven. Ze was veel aan het woord. Ik voelde me vaak niet gezien en niet echt serieus genomen door de hele basale adviezen die de therapeut gaf.
A.H luistert heel goed en geeft de ruimte om hierin je ervaring en klacht te bespreken. Middels anologie zaken verhelderen en komt de boodschap bij mij beter aan. Andrea is in het contact plezierig...A.H luistert heel goed en geeft de ruimte om hierin je ervaring en klacht te bespreken. Middels anologie zaken verhelderen en komt de boodschap bij mij beter aan. Andrea is in het contact plezierig en heeft altijd een geïnteresseerde houding.