Prettige persoonlijkheid. Duidelijk in haar advies. Belde nog na.
Deskundigheid, intermenselijk contact (het juiste evenwicht tussen persoonlijk contact en professionele afstand), wijze van behandelen. Gewoon top!
Een luisterend oor, vriendelijk en deskundig, altijd keurig op tijd
E Brekelmans
Te verbeteren en aan te merken is er niets, maar een tien is voor mij niet gebruikelijk te geven.
Als mensen een specialisatie nodig hebben waar ze daar voor terecht kunnen (bijvoorbeeld dry needling)
Heldere uitleg; filmpjes met oefeningen positieve benadering.
Michiel Amkreutz
Goed luisteren naar de klachten die ik had. Duidelijkheid geven in de behandeling die hij gaat doen. Bespreken van de reactie van mijn lichaam op de behandeling. Het resultaat van de behandeling die...Goed luisteren naar de klachten die ik had. Duidelijkheid geven in de behandeling die hij gaat doen. Bespreken van de reactie van mijn lichaam op de behandeling. Het resultaat van de behandeling die Johan vooraf mededeelde is geheel in overeenstemming met de mededeling.
Als iemand om een fysio zou vragen
Ten alle tijden
De altijd vrolijke therapeut weet mij te enthousiasmeren om de oefeningen te doen.