Maarten Vroegindeweij
G2O heeft ons uitstekend begeleid in het opzetten van een nieuw merk. Vanaf de naamkeuze, doelgroepbenadering tot huisstijl en website.
- Product of service:
- Merkpositionering, Huisstijlontwerp, Website
Komen met goede ideeën en creaties, adviseren goed in verbeterpunten
Een fijn en professionele club die goed kijkt wat er nodig is om je ideeën tot uiting te brengen.
Onze ervaringen met G2O zijn goed. Hun concept haalt naar boven wat je echt wilt en met die gegevens creëren zij een nieuwe basis voor positionering en branding. G2O ontwikkelde voor ons een nieuwe website, en nieuwe logo met huisstijl.
Prima ervaring, goede job gedaan.
Vindingrijk en strategisch meedenkend dikke voldoende!
Ontwerp website en advertenties
G2O is sinds 6 maanden onze partner op het gebied van marketingcommunicatie. Na een gedegen merkonderzoek, zijn ze nu alle uitingen aan het inrichten. Tot volle tevredenheid overigens!
We zijn deskundig geholpen! We kwamen eerst om ons wat te oriënteren. Daarbij werd ons nadrukkelijk geadviseerd om het echt alleen te doen als we er zelf echt achter staan. Dan zal het ook pas het gewenste effect krijgen. Er werd dus niks opgedrongen. Vervolgens werden we geheel betrokken bij het proces en werd er ook wat met onze inbreng gedaan. Alleen werd dat dan uiteraard wel vertaald naar een professioneel niveau. We zijn erg blij met het resultaat en de adviezen!
Fijn samenwerking. Zeker aanbevelen bij andere.
G2O heeft ons nieuwe idee / bedrijf een professioneel gezicht gegeven.
De samenwerking met G2O is als positief ervaren. Kritische feedback over de aangeleverde ideën en pro-actief meedenken met de ontwikkeling van onze brochure. Daarnaast heeft G2O zich ingezet om onze deadline voor het publiceren van de brochure te halen. De ontwikkelde brochure is in te zien op http://www.topwind.nl/pages/nl/topwind-ips--bps/bat-protection-system.php
Prima ervaring.
goede communicatie, klantvriendelijk en komt vertrouwd over.
G2O Brand Builders verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
G2O Brand Builders heeft de volgende resultaten bereikt:
G2O Brand Builders
Landjuweel 20A
3905 PG Veenendaal
Komen met goede ideeën en creaties, adviseren goed in verbeterpunten
Prima ervaring, goede job gedaan.
Vindingrijk en strategisch meedenkend dikke voldoende!
Ontwerp website en advertenties
Fijn samenwerking. Zeker aanbevelen bij andere.
G2O heeft ons nieuwe idee / bedrijf een professioneel gezicht gegeven.
Prima ervaring.
goede communicatie, klantvriendelijk en komt vertrouwd over.
G2O Brand Builders heeft de volgende resultaten bereikt:
G2O Brand Builders