9 /10

checkbox100% beveelt G2O Brand Builders aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Maarten Vroegindeweij

G2O heeft ons uitstekend begeleid in het opzetten van een nieuw merk. Vanaf de naamkeuze, doelgroepbenadering tot huisstijl en website.

Merkpositionering, Huisstijlontwerp, Website

aangeenbrug electro

Komen met goede ideeën en creaties, adviseren goed in verbeterpunten

positionering, branding, content marketing

H. Sluiter / Sluiter Machining

Een fijn en professionele club die goed kijkt wat er nodig is om je ideeën tot uiting te brengen.

Pongers Precisie-Sloop BV

SterSterSterSterLege ster

Onze ervaringen met G2O zijn goed. Hun concept haalt naar boven wat je echt wilt en met die gegevens creëren zij een nieuwe basis voor positionering en branding. G2O ontwikkelde voor ons een nieuwe website, en nieuwe logo met huisstijl.

Huisstijl, website, logo

Mysolution

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring, goede job gedaan.

Product of service:
Jubileumboek voor 10 jarig bestaan.

VOF de Zwetselaar

SterSterSterSterLege ster

Vindingrijk en strategisch meedenkend dikke voldoende!

Strategische marktorientatie, huisstijl, website

Van den Berg Hardhout BV

Ontwerp website en advertenties

plan positionering, ontwerp website, advertentie

T.G. Ippel / Heating Group International b.v.

G2O is sinds 6 maanden onze partner op het gebied van marketingcommunicatie. Na een gedegen merkonderzoek, zijn ze nu alle uitingen aan het inrichten. Tot volle tevredenheid overigens!

Marketingcommunicatie in alle facetten

Koster accountants bv

Product of service:

Marline Polman (van bedrijf: Sander Polman)

We zijn deskundig geholpen! We kwamen eerst om ons wat te oriënteren. Daarbij werd ons nadrukkelijk geadviseerd om het echt alleen te doen als we er zelf echt achter staan. Dan zal het ook pas het gewenste effect krijgen. Er werd dus niks opgedrongen. Vervolgens werden we geheel betrokken bij het proces en werd er ook wat met onze inbreng gedaan. Alleen werd dat dan uiteraard wel vertaald naar een professioneel niveau. We zijn erg blij met het resultaat en de adviezen!

Huisstijl, logo, advertentie, kerstkaart

Hillco

SterSterSterSterLege ster

Fijn samenwerking. Zeker aanbevelen bij andere.

restyling concept + huisstijl

Puer

SterSterSterSterLege ster

G2O heeft ons nieuwe idee / bedrijf een professioneel gezicht gegeven.

Product of service:
Volledige uitstraling nieuwe onderneming: Website, Logo Visitekaartje, Brochure e.d.

Topwind

SterSterSterSterLege ster

De samenwerking met G2O is als positief ervaren. Kritische feedback over de aangeleverde ideën en pro-actief meedenken met de ontwikkeling van onze brochure. Daarnaast heeft G2O zich ingezet om onze deadline voor het publiceren van de brochure te halen. De ontwikkelde brochure is in te zien op http://www.topwind.nl/pages/nl/topwind-ips--bps/bat-protection-system.php

Vormgeving/ontwikkeling brochure

Dutchcreen BV

Prima ervaring.

advertentie ontwerp

Buitenhuis Boskoop B.V.

SterSterSterSterLege ster

goede communicatie, klantvriendelijk en komt vertrouwd over.

website

G2O Brand Builders verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

G2O Brand Builders heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2013

G2O Brand Builders

Overal zie jij mogelijkheden, grote kansen en je hebt grenzeloze ambities. Maar hoe maak je het waar? Hoe bouw je het bedrijf waar je van droomt? Laat G2O naar binnen kijken en we houden je de spiegel van jouw potentieel voor. Dat wordt de basis om het merk te creëren waarin we jouw unieke waarde aan de buitenwereld laten zien. Een merk dat waarheid en ambitie in één lijn brengt. Want hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe krachtiger je verhaal wordt. Dan word je een merk dat een plek inneemt in

Landjuweel 20A

Pongers Precisie-Sloop BV

Huisstijl, website, logo

Mysolution

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring, goede job gedaan.

Product of service:
Jubileumboek voor 10 jarig bestaan.

VOF de Zwetselaar

SterSterSterSterLege ster

Vindingrijk en strategisch meedenkend dikke voldoende!

Strategische marktorientatie, huisstijl, website

Van den Berg Hardhout BV

Ontwerp website en advertenties

plan positionering, ontwerp website, advertentie

T.G. Ippel / Heating Group International b.v.

Marketingcommunicatie in alle facetten

Koster accountants bv

Product of service:

Marline Polman (van bedrijf: Sander Polman)

Huisstijl, logo, advertentie, kerstkaart

Hillco

SterSterSterSterLege ster

Fijn samenwerking. Zeker aanbevelen bij andere.

restyling concept + huisstijl

Puer

SterSterSterSterLege ster

G2O heeft ons nieuwe idee / bedrijf een professioneel gezicht gegeven.

Topwind

Vormgeving/ontwikkeling brochure

Dutchcreen BV

Prima ervaring.

advertentie ontwerp

Buitenhuis Boskoop B.V.

SterSterSterSterLege ster

goede communicatie, klantvriendelijk en komt vertrouwd over.

website

G2O Brand Builders heeft de volgende resultaten bereikt: