Gabinova

martin de baat

Gabinova wie en wat zijn zij

goede communicatie en komen afspraken na

Joop Schellemaker

Alles goed geregeld

Bestel wel vaker via internet, deze website is uitgebreid en gebruiksvriendelijk.
De prijs/kwaliteit van het materiaal is prima, ook de levering perfect verlopen:
Ik had nog wat vragen...
Ik had nog wat vragen over de korven, deze werden adequaat en vriendelijk beantwoord.
Kortom: zo hoort een webshopbestelling te gaan, ik ben zeer tevreden

Spijtig dat ze de palletten pvc zakken niet herbruiken en treug hallen

Reactie Gabinova:

Geachte heer Janssens,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs.
Geachte heer Janssens,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs.
Helaas brengt het eventueel retour laten halen van lege pallets en big bag's dusdanig veel kosten met zich mee dat wij ervoor gekozen hebben om dit niet te doen. Daarnaast zit er geen statiegeld op de pallets en de big bag's. Bovendien zijn de big bag's vaak ook kapot gesneden om zodoende de stenen makkelijker te kunnen verwerken.
Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en hopen dat u nog lang plezier heeft van uw schanskorven.
Team Gabinova

(Bewerkt)

Levering schanskorf met stenen.

Bedrijf heeft goed meegedacht met de tekening, hoewel het electronische ging. Prijs kwalitiet is goed. Alleen het bevestigen van de ringen nam enige tijd in beslag.

honig

Levering schanskorf

positief : geleverd product volgens verwachting , netjes verzorgd en nagedacht over de montage ( handschoenen en tang bijgeleverd bij schanskorf).
negatief: te lange levertijd 3 weken ! , de...
negatief: te lange levertijd 3 weken ! , de bezorger zou kontakt opnemen mbt. de leverdag , heeft dit niet gedaan.
Gabinova gemaild waarom het zo lang duurt. daarna wederom een mogelijke leverdag, wederom heeft de bezorger geen kontakt opgenomen.
wel geleverd , bezorger had een manuele pallet wagen en zo was het niet mogelijk de bigbag stenen naast de oprit te plaatsen maar midden erop.

Reactie Gabinova:

Geachte heer Honig,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de geleverde schanskorven en breukstenen.
Spijtig om te moeten lezen...
Geachte heer Honig,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling.
Spijtig om te moeten lezen dat u niet tevreden bent over de levering van de door u bestelde producten. In het voorjaar is het altijd extreem druk en hierdoor kan de levertijd soms iets langer zijn dan de 5 a 10 werkdagen die wij afgeven op onze website.
Wij kunnen een goedkoop transporttarief aanbieden doordat onze transporteur met combinatievrachten de bestellingen bij de klanten bezorgd. Wel hebben wij de afspraak met onze transporteur dat deze de bezorging altijd van tevoren aankondigt, hetzij per telefoon hetzij per e-mail. Wij zullen met onze transporteur gaan bespreken waarom dit, in uw geval, niet gebeurd is.
Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en hopen dat u nog lang plezier heeft van de door u bestelde schanskorven.
Team Gabinova

Claude Matthys

Super tevreden over Gabinova

Ik heb korven en breukstenen besteld. Alles direct op maat zoals ik het wou.
Website loont zich heel goed om de juiste bestelling te plaatsen.
Directe en correcte levering. Dus perfect!!

Beuvink

Mooi product.

Snel besteld en vriendelijk geholpen. Er word mee gedacht met de klant .

Top!

Frank

(Bewerkt)

Correcte levering en erg snelle opvolging van probleempje

levering was "right on time", Nadat ik via de website van eccoproducts raad gevraagd had over een montageprobleem volgde ook Gabinova dit op en dat is sterk!

Optimac

Alles naar wens. Heel tevreden

Zeer tevreden

T. van Esch

Prefect , Prettig en een Mooi product

Geweldig goed goede communicatie , duidelijke website , telefonisch makkelijk bereikbaar , goede uitleg.
Niks negatiefs ook niet met de vervoerder alles was duidelijk. Geweldig fijn om zo zaken te doen.