Gabinova

Hans Brouwer, Harderwijk

Zeer tevreden en uitstekende service

Betaalbaar en uitstekende service. Ik was zeer tevreden. Ik had maatkorven en deze werden precies geleverd zoals gevraagd. Zelfs helemaal in elkaar gezet. Grote klasse. Alles werd tevens keurig... Betaalbaar en uitstekende service. Ik was zeer tevreden. Ik had maatkorven en deze werden precies geleverd zoals gevraagd. Zelfs helemaal in elkaar gezet. Grote klasse. Alles werd tevens keurig thuis gebracht.

Francis de Smet

Perfecte service

de bestelde goederen overeenkomstig alle afspraken geleverd.
Prima service

Levering stenen steenkorven

Zeer tevreden. Vlotte levering

Edwin

Uitstekend

Makkelijk te bestellen online. Helaas wat vertraging met de levering. Maar prima verpakt geleverd! Makkelijk te plaatsen en erg mooi resultaat. Samen met buren wordt 2e bestelling geplaatst. Veel... Makkelijk te bestellen online. Helaas wat vertraging met de levering. Maar prima verpakt geleverd! Makkelijk te plaatsen en erg mooi resultaat. Samen met buren wordt 2e bestelling geplaatst. Veel mogelijkheden en we gaan er rond het huis nog meer mee doen.

123Tuinen

(Bewerkt)

Levering steenkorf

Nette producten mooie stenen.

Geweldig

Goede (en ruim voldoende) materialen geleverd, goede adviezen gehad via mail enkele keren zelfs.
Mail wordt supersnel beantwoord. Eindresultaat is erg mooi geworden

Prima verzorgd. Volgens afspraak geleverd. Zeer aantrekkelijke prijs.

Kindt Serge

Muurkorven

Vriendelijke mensen, die je opbellen bij een fout in de besteling. Vlugge en verzorgde levering. Staat heel mooi in onze tuin in aanleg.

Twee schanskorven op maat

Fijn dat je schanskorven precies op maat gemaakt kunnen worden.
Fijn dat je schanskorven precies op maat gemaakt kunnen worden.
Communicatie met chauffeur over levering kan beter. Hij zou eerst maandag komen, maar uiteindelijk belde hij aan het eind van de dag dat hij uiteindelijk toch niet kwam (terwijl we wel thuis waren gebleven). De afspraak werd verzet naar woensdag maar het tijdstip zouden we nog door krijgen. Toen stond hij woensdagochtend plots om 8.00 uur voor de deur. Communicatie kan dus beter.

Jan Van Den Bremt

Zeer goed.

Correct geleverd , doen wat gezegd wordt. Geen grote overschot van stenen dus goede berekening.