Perfecte service !!
Wij hebben een kleine bestelling gedaan voor stenen. Deze bestelling is zeer correct afgehandeld en we zijn betreffende de levering ook goed op de hoogte gehouden. Dus zonder meer perfect.
weinig op aan te merken mijn bestelling was zoals het hoorde , en de levering was ook ok , goede afspraken met Gabinova , en goed overleg met de transporteur beter kan niet
Wij hadden een erg kleine bestelling, maar ook deze werd zeer correct en erg snel behandeld en afgeleverd. Zonder meer super.
Bestelling verliep zeer vlot , de bestelde maten van de korven komt overeen met datgene dat werd besteld . Zeer degelijk materiaal , zelfs stenen op overschot . Prima handleiding voor de plaatsing .
Precies op maat geleverd paste pefect
Compact afgeleverd op pallet
In een woord geweldig
kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de levering van Gabinova
en de perfecte levering van de door u gebruikte transporteur alles dus perfect geregeld
met onze dank...
Super tevreden, goeie service, vriendelijke bediening en snelle levering..... De korven vullen is veel werk, maar eind resultaat mag gezien worden.... Dank aan het hele team van gabinova.
Goed product, nette en vlotte service
Bij de levering was waterpomptang meegeleverd. Na telefonisch contact werd dit meteen rechtgezet. Bedankt voor de snelle service. De tang is de volgende dag reeds geleverd.