Gabinova

Tevreden met onze bestelling

Wij zijn zeker tevreden mete de bestelling.
Wij zijn zeker tevreden mete de bestelling.
Als we 1 opmerking zouden kunnen formuleren: er zouden best straks bijgeleverd worden om de korfjes op enkele punten te spannen alvorens te vullen zodanig dat ze hun vorm behouden bij het vullen.

Beoordeling bestelling/levering schanskorf

Goed contact te krijgen, goed overleg mogelijk. Prima levering

Vandoninck Carry

Schanskorven en breukstenen vandaag geleverd

Goede service , vriendelijk , en als ik een vraag had over mijn bestelling kreeg ik zo vlug mogelijk een antwoord.
Over de levering ook heel content vriendelijke chauffeur.
Zou...
Over de levering ook heel content vriendelijke chauffeur.
Zou zeggen,dikke pluim,doe zo verder.
Vriendelijke groeten,
Vandoninck Carry

DEHAEZE DJANGO

Schanskorven Gabinova

algemeen zeer tevreden
vlot en overzichtelijk te bestellen via de site. Gemakkelijke telefonische communicatie mogelijk.
levertijd wel wat lang
levering zelf perfect in orde

Mooi geworden

Mooi geworden, netjes op maat gemaakt, makkelijk besteld, eenvoudig zelf verwerkt, iets later geleverd.

Kleinhoven

Betrouwbaar en snel

Duidelijke website, makkelijk bestelproces en persoonlijk contact, met snelle levering. Erg tevreden!

(Bewerkt)

Beoordeling bestelling schanskorven

Schanskorven zijn mooi. Over het bestelproces wat minder tevreden. Na mijn bestelling kreeg ik geen bevestiging. Na een week of wat er eens achter aan gebeld, bleek dat het nog wel even kon duren... Schanskorven zijn mooi. Over het bestelproces wat minder tevreden. Na mijn bestelling kreeg ik geen bevestiging. Na een week of wat er eens achter aan gebeld, bleek dat het nog wel even kon duren voordat de korven klaar waren, terwijl op de website iets anders stond. Hier hadden we Gabinova ook om uitgekozen, omdat we dagen hadden gereserveerd om de korven te plaatsen. Is uiteindelijk wel goed gekomen, omdat ze er spoed achter zouden zetten. Toen bleek dat we de helft van de stenen hadden besteld. Blijkbaar mijn fout, echter erg jammer, want nu konden we het niet afmaken. Een korte vraag aan het einde van het bestelproces dat er op wijst dat de hoeveelheid bestelde stenen onvoldoende is voor de korven, helpt dit te voorkomen. Nogmaals stenen besteld, echter toen had ik ineens 720 kg te veel. Opnieuw gebeld en de stenen zijn opgehaald, zonder dat ik daarvoor retour kosten hoefde te betalen, erg fijn.(kreeg wel geld terug).
Dus de conclusie: schanskorven en stenen zijn mooi, de weg van bezorgen in de juiste hoeveelheid ging wat moeizaam, maar is uiteindelijk goed gekomen.

Topper,
Prima transport tot aan de deur ?? toppie

Ik kon dezelfde bestelling op 100 mtr van mijn deur ook doen maar hier lag de prijs € 135 hoger.
Ik ben echt blij met het resultaat.

Nieuwe schanskorf met open haard

Voldoende keus. Prijzen zijn aan de hoge kant. Kwaliteit is goed. Levering kon beter, ik wist namelijk niet hoe groot de vrachtwagen zou zijn en deze paste bij lange na niet onze wijk in.

Jack Janssen

Geode kwaliteit , netjes aangeleverd

Corrected afhandeling van de order