Verpakkingsmateriaal

Jeroen

Zeer goed, ik werd goed geinformeerd over de verzendtijden

Snelle service en goede verduidelijking over mijn vragen

Een mogelijk om een livechat te kunnen starten zou fijn zijn

Sandra vos

Heel goed kreeg een spel via de post maar het hoesje was helemaal stuk . Gebeld met de klanfenservice en foto's gestuurd en de volgende dag een nieuw hoesje in huis.

Goede service

Monika

Snelle levering, goede prijs en top klantenservice!! Top

Zeer vriendelijk personeel en service. Erg behulpzaam en ik ga zeker vaker een bestelling bij hun plaatsen.

Joas K.

Slecht geregelde levering bij pre-order (2 dagen na release pas binnen), als compensatie een cadeaubon van maar 5 euro gekregen te besteden bij Game Outlet zelf.

goeie communicatie over dat het fout ging

een fout kan gemaakt worden, maar de compensatie was niet voldoende

Reactie Game-Outlet.nl:

Het spijt ons om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over onze service. Jouw "pre-order" kwam 1 dag voor de officiële release binnen, we hadden op dat moment al extra voorraad... Het spijt ons om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over onze service. Jouw "pre-order" kwam 1 dag voor de officiële release binnen, we hadden op dat moment al extra voorraad ingekocht om aan de extra vraag te voldoen, deze voorraad kwam uit buitenland en was helaas buiten ons om 2 dagen vertraagd. Omdat we hier zelf van baalden hebben we de betroffen klanten op de hoogte gebracht en een vergoeding aangeboden.

Frank Zappa

Kinect 2.0 tegen een bijzonder scherpe prijs kunnen bestellen

Persoonlijk contact

Nvt

Pipo

Product geleverd zoals beloofd. Prijs was ook dik in orde vergeleken met de concurrentie. Wel vreemd dat ik 3 verschillende track&trace codes kreeg waarvan maar 1 klopte. Voor de rest niks aan te... Product geleverd zoals beloofd. Prijs was ook dik in orde vergeleken met de concurrentie. Wel vreemd dat ik 3 verschillende track&trace codes kreeg waarvan maar 1 klopte. Voor de rest niks aan te merken.

Concurrerende prijzen.

Ik kreeg 3 verschillende track&trace codes waarvan maar 1 klopte. Dat was wel verwarrend voor mij.

Besteller

Alles prima in orde. Beste prijs in NL voor betreffende spel.

Alles prima in orde. Beste prijs in NL voor betreffende spel.

Keuze voor verzending anders dan dpd, bij voorkeur via postnl zou aardig zijn.

Rark Mutte

Had in januari een Nintendo Switch besteld ( pre order ) en vermeld dat ik een zwarte wilde ( gaven geen optie op site ).
2 weken voor release ( toen de Switch zo goed als overal was...
2 weken voor release ( toen de Switch zo goed als overal was uitverkocht ) krijg ik een mail dat ze er geen op voorraad hebben...
Switch ergens anders moeten bestellen maar wel nog spel en controller / accessoires besteld, service hierin was goed, kostte mij geen extra werk met bestelling annulleren enzo.
Dan adverteren ze op site: pre order ? Bestel nu en het word UITERLIJK 1 dag voor release verzonden.
Verzenden ze het op de dag van de release, niet 1 dag ervoor, dus komt mijn product te laat aan... [-_-"]

Service met bestelling omgooien was goed

Houd je aan de afspraak die je op je eigen site vermeld. Als je zegt: word uiterlijk 1 dag voor release verzonden, doe dat dan ook en niet 1 dag te laat.

Ook hadden ze wel wat eerder...

Ook hadden ze wel wat eerder kunnen laten weten dat ze geen consoles meer op voorraad hadden, echter dit kan ook komen door te late communicatie vanuit leverancier.

Extra tip: dubbel check in het vervolg de prijs van een product voordat je het te laag prijst en op site zet ;)

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je feedback en tips, dit houdt ons scherp. De tijdige levering en het voldoende aantallen regelen van Nintendo Switches voor release en zelfs nu (eind april) is zowel voor Nintendo als... Bedankt voor je feedback en tips, dit houdt ons scherp. De tijdige levering en het voldoende aantallen regelen van Nintendo Switches voor release en zelfs nu (eind april) is zowel voor Nintendo als ons nog steeds een ware uitdaging. Bedankt voor je geduld en veel plezier van deze console.

julio gonzalez almonte

Perfect, goede service felicitaties

Het was mijn eerste aankoop en alles ging erg goed

Ik denk dat tot nu toe alles in orde is, de dingen goed doen

Goede ervaring snelle levering

beter checken welk adres het afgeleverd moet.