Verpakkingsmateriaal

Geweldige winkel

Levering 1 dag voor de officiële release.

Snelle levering.
Goede prijs.

Geen.

Reactie Game-Outlet.nl:

ssssshh, niet verder vertellen!

Prima geleverd , en een dag voor de RELEASE al ontvangen , Kortom super service

Het artikel was goed verpakt in bubbel envelop

Reactie Game-Outlet.nl:

ssssshh, niet verder vertellen! :)

Erg goed begrijf dit! Top service! Koop hier altijd mijn games, zeker een aanrader!!

Dat ze echt willen dat de klant de beste site heeft en dat is zeker zo

Geen een top site!

Reactie Game-Outlet.nl:

Top review, bedankt!! Hier is waar we het voor doen!

Redelijk

Zeer snelle reactie

Informatie op de website klopte niet

Reactie Game-Outlet.nl:

De reguliere 1TB Xbox One bleek uitverkocht te zijn, we hebben je een snellere en duurdere Xbox One ELITE 1TB aangeboden voor slechts 10,- meer, die we direct konden leveren. Helaas wilde je hier... De reguliere 1TB Xbox One bleek uitverkocht te zijn, we hebben je een snellere en duurdere Xbox One ELITE 1TB aangeboden voor slechts 10,- meer, die we direct konden leveren. Helaas wilde je hier geen gebruik van maken en hebben we je 2/3 dagen later een 1TB geleverd.

Snel & Betrouwbaar

De mensen van de klantenservice reageren heel snel en hebben me ook uitstekend geholpen.

Henk

Prijzig

Sterk verpakkingsmateriaal.

Deze aankoop is de duurste ivt andere sites. Aangezien deze het item niet op voorraad hadden moest ik noodgedwongen bij gameoutlet mijn bestelling doen. Verbetertip: zorg dat je kan mee concureren... Deze aankoop is de duurste ivt andere sites. Aangezien deze het item niet op voorraad hadden moest ik noodgedwongen bij gameoutlet mijn bestelling doen. Verbetertip: zorg dat je kan mee concureren met anderen aanbieders en reken geen bezorgkosten van €1,00

Reactie Game-Outlet.nl:

We schrokken een beetje van jouw negatieve review op Feedback Company.
We schrokken een beetje van jouw negatieve review op Feedback Company.
Als je niet zo happy bent met de prijs kunnen we vaak wel kijken of er iets aan te doen is. We hebben juist deze PS Vita Memory Cards als service geïmporteerd voor een andere klant want ze zijn niet meer te verkrijgen in Nederland helaas.
Helaas is door de import de PS Vita Memory Card wat prijziger dan je normaal gewend bent van Game-Outlet… we proberen verder wel altijd te kijken of we wat scherper in de prijs kunnen zitten maar hier kon dat helaas niet.
Nu worden we eigenlijk door onze service “gestraft” met een negatieve review.

Ivo

Snelle levering goede afhandeling al met al top.

Bericht wanneer het verzonden wordt en verpakt.

Mark

Foutjes worden goed opgelost, aardige gasten die met je meedenken.

Klantenservice, bereidheid om mee te denken en ze voelen zich oprecht verantwoordelijk

Foutje in het bestelproces waardoor ik een paar dagen langer moest wachten, uiteindelijk netjes opgelost. Ik zou de volgende keer weer bestellen.

De Kruifjes

Heel goed. Mijn zoon had een Demo PS4 gekocht. Ná een week helaas problemen gegeven. Hij mocht het terugsturen en een andere uitkiezen. Ze hebben snel op mijn emails gereageerd!

Snelle reactie op email en met een oplossing komen