Bhagwanpersad

Alles op tijd bezorg gekregen. Bedank

robert

Vakkundig en betrouwbaar

john

Had reserve garagepoort besteld. heb getelefoneerd, en werd gezegd,grijs van voor en zwart achterkant moet je die bestellen. gedaan en dag erna gekregen,maar werkt niet,dus gebeld en telefoniste... Had reserve garagepoort besteld. heb getelefoneerd, en werd gezegd,grijs van voor en zwart achterkant moet je die bestellen. gedaan en dag erna gekregen,maar werkt niet,dus gebeld en telefoniste zei,verkoper is bezig,belt je terug,wacht al 2 weken op telefoontje

Hans

Mijn ervaring met dit bedrijf zijn prima. Zij reageren snel. Kortom ik kan een ieder dit bedrijf aanraden.

frederik

Alles perfect in orde en snelle levering

Leo

Zeer snelle levering, degelijke kwaliteit. Goede handleiding. Prijs kwaliteit een mooie prijs. Codeklavier voor ouder sectionaalpoort en zoals volgens de beschrijving perfect werkend. Binnen de 5... Zeer snelle levering, degelijke kwaliteit. Goede handleiding. Prijs kwaliteit een mooie prijs. Codeklavier voor ouder sectionaalpoort en zoals volgens de beschrijving perfect werkend. Binnen de 5 minuten code ingesteld, het bijgeleverd kabeltje paste wel niet goed in de afstandsbediening die ik had. Uiteindelijke alles werkt, top product als ik in de toekomst nog iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Henk

De deur is sneller geleverd dan de verwachte levertijd op de website. In mijn geval kwam dit wel goed uit, aangezien de muziekvereniging het oud ijzer in het weekend na deze levering op kwam halen.... De deur is sneller geleverd dan de verwachte levertijd op de website. In mijn geval kwam dit wel goed uit, aangezien de muziekvereniging het oud ijzer in het weekend na deze levering op kwam halen. Zodoende heb ik zelf de oude deur niet af hoeven te voeren. Voor de montage kun je het beste de instructie in kleur uitprinten vanaf internet, deze is net iets duidelijker dan de zwart-wit versie bij de deur geleverd. Mooi product voor een goede prijs!

MdD

Makkelijk bestellen, volgende dag geleverd, alles zoals beloofd. Prima.

H.

Bij de aanschaf van een nieuwe aandrijving van de garagedeur prima geholpen! Zowel bij de aanschaf als de ondersteuning op het moment van montage kon ik prima terecht bij garagedeurentekoop.nl.

Nel

Alles perfect opgelost ! Eenendertig bedrijf bij ons in de buurt vertelde ons dat afstands bedieningen niet te leveren waren . Nu bij garagedeuren.nl terecht gekomen en voor 49,95 euro loopt... Alles perfect opgelost ! Eenendertig bedrijf bij ons in de buurt vertelde ons dat afstands bedieningen niet te leveren waren . Nu bij garagedeuren.nl terecht gekomen en voor 49,95 euro loopt alles weer als een spoor ! Dus dat bedrijf waar wij geweest waren heeft gewoon ons onjuist geadviseerd Simon we zijn DIK te vreden