8.5 /10

checkbox96% beveelt Garden Tours aan!

Femke Advokaat

Ik vond de sneeuwklokjesreis in Gelderland heel leuk. Mooie omgeving, prachtige tuinen waar je ook fijn kon wandelen. Fijne reisbegeleiding. Helemaal top!

Sneeuwklokjesreis

van Grootheeze

SterSterSterSterLege ster

Redelijk tot goed

Groene oases langs de Rijn

Wieckardt

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Slechte planning. De geplande antiekmarkt ging niet door en het bezoek aan de antiekwinkels stond op zondag gepland. Winkels dicht. Hierover klacht ingediend, maar ze konden er niks aan doen want ze wisten het niet. Terwijl iedereen op internet openingstijden kan vinden

Tuin en Antiekreis

Lenneke Smaal-Bonte

Heel prima. Prachtige tuinen en heel gezellig gezelschap. Een aanrader! Wel trainen in het lopen daarvoor!

Herfstreis Kent/Sussex

Marleen

Een onvergetelijke ervaring mede door de geweldige bevlogen, gezellige, ervaren, kundige reisleidster en chauffeur en de schitterende locaties!

taking it easy, Isle of Wight, september 24

Francien

Een prachtige reis het eiland Wight heeft ons verrast. Zo groots en weids prachtige horizon. We hadden heerlijk zonnig weer en alle tuinen, kerken en de prachtige huizen waren een belevenis op zich. Kortom voor ons en TOP reis!

Easy going naar Wight

Josée

Heel mooie reis.

Taking it easy Wight.

kuulkers

SterSterSterHalve sterLege ster

leuk en mooi

Mascha

We hebben prachtige tuinen gezien, de reisleider was kundig en vertelde boeiend, de chauffeur reed goed, een comfortabele bus en een goed hotel. De overtocht per boot was mooi. Heerlijk om zo relaxed te reizen. We waren geen busreizen gewend, maar dat is heel goed bevallen. Het reisgezelschap was aangenaam en gemêleerd. Volgend jaar willen we weer op stap met Garden Tours. Ze hebben nog zoveel moois te bieden.

Kent en Sussex

Geetje

Zoals alle andere keren weer een geweldig verzorgde reis .Met fantastische reisleiding en verrassend mooie tuinen en cultuur.

Easy going Zutphen

Sara Serré

Mijn eerste ervaring met Garden Tours is er één om nooit meer te vergeten. Wat een geweldige reis! De tuinen waren stuk voor stuk pareltjes. Het hotel was pico bello, met een heerlijk zwembad. De reisleider, Bram, was een geboren entertainer met een onuitputtelijke kennis van de streek, vol historische achtergrondinformatie. De buschauffeur loodste ons feilloos én met humor door de smalle wegeltjes. De groep voelde meteen als een warme jas, zulke heerlijke mensen! We hebben in die vier dagen heel wat afgelachen, de verschillen tussen 'de Nederlanders' en 'de Belgen' onderzocht en vooral genoten van elkaars gezelschap. Ik reisde helemaal alleen, maar met deze groep hebben we zelfs al plannen om volgend jaar de Cotswolds te bezoeken. Ja, die eerste ervaring smaakt naar meer! Hartelijk dank! Sara

nazomerreis Kent & Sussex

M.vd.Kamp

Prachtige tuinen, mooi landschap, fijne begeleiders en gezellige groep

AnneMarie

Een heerlijke reis in een prachtig gebied, met uitstekende reisleiding. Mooie tuinen met hun eigen karakter, mooi hotel, alles verliep heel soepel. Sociale, lieve mensen in de groep. Ik raad deze reis aan iedereen aan.

Beatrix Potter reis

Marjolijn

Prachtige tuinreis

Zomerreis Ken & Sussex

Niet van toepassing

Een geweldige ervaring. Alles liep op rolletjes. Heel ontspannen reis. Goed hotel met prima bedden. Heerlijk eten. Enige wat je hoeft te doen , is volop genieten, dankzij perfecte gids en heel goede chauffeur Voor herhaling vatbaar !!Anne-Mieke

Kent / Sussex

Garden Tours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Garden Tours heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 22 februari 2017

Garden Tours

De Nederlandse marktleider op het gebied van tuinreizen. Het meest uitgebreide aanbod naar vele bestemmingen. Bezoek de mooiste tuinen ter wereld.

James Wattstraat 2a

3261 MB Oud-Beijerland