Femke Advokaat
Ik vond de sneeuwklokjesreis in Gelderland heel leuk. Mooie omgeving, prachtige tuinen waar je ook fijn kon wandelen. Fijne reisbegeleiding. Helemaal top!
- Welke reis heeft u gemaakt?
- Sneeuwklokjesreis
Redelijk tot goed
Slechte planning. De geplande antiekmarkt ging niet door en het bezoek aan de antiekwinkels stond op zondag gepland. Winkels dicht. Hierover klacht ingediend, maar ze konden er niks aan doen want ze wisten het niet. Terwijl iedereen op internet openingstijden kan vinden
Heel prima. Prachtige tuinen en heel gezellig gezelschap. Een aanrader! Wel trainen in het lopen daarvoor!
Een onvergetelijke ervaring mede door de geweldige bevlogen, gezellige, ervaren, kundige reisleidster en chauffeur en de schitterende locaties!
Een prachtige reis het eiland Wight heeft ons verrast. Zo groots en weids prachtige horizon. We hadden heerlijk zonnig weer en alle tuinen, kerken en de prachtige huizen waren een belevenis op zich. Kortom voor ons en TOP reis!
Heel mooie reis.
leuk en mooi
We hebben prachtige tuinen gezien, de reisleider was kundig en vertelde boeiend, de chauffeur reed goed, een comfortabele bus en een goed hotel. De overtocht per boot was mooi. Heerlijk om zo relaxed te reizen. We waren geen busreizen gewend, maar dat is heel goed bevallen. Het reisgezelschap was aangenaam en gemêleerd. Volgend jaar willen we weer op stap met Garden Tours. Ze hebben nog zoveel moois te bieden.
Zoals alle andere keren weer een geweldig verzorgde reis .Met fantastische reisleiding en verrassend mooie tuinen en cultuur.
Mijn eerste ervaring met Garden Tours is er één om nooit meer te vergeten. Wat een geweldige reis! De tuinen waren stuk voor stuk pareltjes. Het hotel was pico bello, met een heerlijk zwembad. De reisleider, Bram, was een geboren entertainer met een onuitputtelijke kennis van de streek, vol historische achtergrondinformatie. De buschauffeur loodste ons feilloos én met humor door de smalle wegeltjes. De groep voelde meteen als een warme jas, zulke heerlijke mensen! We hebben in die vier dagen heel wat afgelachen, de verschillen tussen 'de Nederlanders' en 'de Belgen' onderzocht en vooral genoten van elkaars gezelschap. Ik reisde helemaal alleen, maar met deze groep hebben we zelfs al plannen om volgend jaar de Cotswolds te bezoeken. Ja, die eerste ervaring smaakt naar meer! Hartelijk dank! Sara
Prachtige tuinen, mooi landschap, fijne begeleiders en gezellige groep
Een heerlijke reis in een prachtig gebied, met uitstekende reisleiding. Mooie tuinen met hun eigen karakter, mooi hotel, alles verliep heel soepel. Sociale, lieve mensen in de groep. Ik raad deze reis aan iedereen aan.
Prachtige tuinreis
Een geweldige ervaring. Alles liep op rolletjes. Heel ontspannen reis. Goed hotel met prima bedden. Heerlijk eten. Enige wat je hoeft te doen , is volop genieten, dankzij perfecte gids en heel goede chauffeur Voor herhaling vatbaar !!Anne-Mieke
Garden Tours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Garden Tours heeft de volgende resultaten bereikt:
Garden Tours