Deze Rozenreis was georganiseerd in samenwerking met de Rozenvereniging en ik kan dus niet oordelen over uw website of brochure. Ook de service van kantoorpersoneel kan ik niet beoordelen, maar...Deze Rozenreis was georganiseerd in samenwerking met de Rozenvereniging en ik kan dus niet oordelen over uw website of brochure. Ook de service van kantoorpersoneel kan ik niet beoordelen, maar eerdere ervaring heeft mij geleerd dat ik uw organisatie minstens een 8 geef. Vooral uw medewerkster Netty Verdouw doet het heel goed, altijd meer dan voldoende informatie voor de reizigers onder haar hoede.
G Breuklander
Matig hotel diner was in een kelder ongezellig en donker veel lawaai. kamer was erg stoffig veel lawaai in de laatste nacht binnen en vooral buiten jongelui die feesten in de...Matig hotel diner was in een kelder ongezellig en donker veel lawaai. kamer was erg stoffig veel lawaai in de laatste nacht binnen en vooral buiten jongelui die feesten in de kelder en in de nacht buiten voor het hotel zaten en wij sliepen?? aan de voorkant. verder de eerste dag geen tuin gezien de tijd was te kort boot gemist 2 uur wachten kwam door de rust tijd van chauffeur die had al 1.30 uur gereden voor hij in Ermelo was s morgens om 6 uur. dus dag 1 en dag 5 alleen in de bus gezeten afscheid diner was geweldig goed !!! vr groeten
Manda Wassenaar
Prima reis, mooi programma en goede spreiding van de activiteiten over de dagen. Voor de bus zou het handig...Prima reis, mooi programma en goede spreiding van de activiteiten over de dagen. Voor de bus zou het handig zijn als je de stoelen van elkaar af kan schuiven en het uitklaptafeltje voor je een hogere rand heeft waardoor je spullen er niet zo snel vanaf schuiven.
Een prima goed verzorgde reis.
Tine Uylenburg
Heerlijk!
Alias
Sehr schöne Gärten. Die Fähre wird bei den Engländern nicht umsonst "Säuferexpress"genannt. Eine Anreise per Flugzeug wäre vielleicht schöner. Busfahrer und Reiseleiter waren prima. Flip hat sich...Sehr schöne Gärten. Die Fähre wird bei den Engländern nicht umsonst "Säuferexpress"genannt. Eine Anreise per Flugzeug wäre vielleicht schöner. Busfahrer und Reiseleiter waren prima. Flip hat sich freundlicherweise bemüht, mit uns deutsch zu sprechen, obwohl wir ihn auch auf niederländisch gut verstehen konnten. Das Hotel war sehr gut und auch schön gelegen. Zu beanstanden war, dass der Service beim Frühstück mit zwei grossen Gruppen total überfordert war. Der Frühstücksraum war für so viele Menschen viel zu eng.
G.T. Blokhuizen
Opnieuw een reis, die ik niet graag gemist zou hebben. Uitstekende reisleidster. Veel bekenden van eerdere reizen (Special Karin) wat de persoonlijke contacten extra plezierig maakt. Helaas had de...Opnieuw een reis, die ik niet graag gemist zou hebben. Uitstekende reisleidster. Veel bekenden van eerdere reizen (Special Karin) wat de persoonlijke contacten extra plezierig maakt. Helaas had de eerste tuin nogal wat onderhoud nodig. Dit effect werd 's middags helemaal goedgemaakt door het bezoek aan Grimthorpe Castle: vooral de rondrit over het landgoed met boeiende uileg van manager maakte indruk. Andere hoogtepunten: The Old Rectory, East Keal, de tuin van Mrs Ward., Gunby Hall, Spilsby, het bezoek aan Lincoln en Little Ponton Hall.
Hellen Verschoor-Conens
Het was uitstekend. Alleen vond ik 3 dagen tuinen kijken en 2 dagen reizen in verhouding wel erg veel. Helaas misten we de boot op de 1e dag, en daarom konden we die dag geen tuin bekijken. Dat was...Het was uitstekend. Alleen vond ik 3 dagen tuinen kijken en 2 dagen reizen in verhouding wel erg veel. Helaas misten we de boot op de 1e dag, en daarom konden we die dag geen tuin bekijken. Dat was erg jammer. Het verkeer op de wegen rond Londen is wel ontzettend druk. Dat viel me tegen.
E.M.M.A. Kuizinga
Eerste ervaring met een 'groepsreis'. Is me niet tegen gevallen. Druk programma met lange busritten, maar erg veel mooie dingen gezien.
Conny van Hogendorp
Als je naar Bretagne reist verwacht je niet dat je in een hotel terecht komt in een soort halfafgebouwd industrie/kantoor terrein, hotel gelegen aan een vierbaans weg, dus geen raam open te doen....Als je naar Bretagne reist verwacht je niet dat je in een hotel terecht komt in een soort halfafgebouwd industrie/kantoor terrein, hotel gelegen aan een vierbaans weg, dus geen raam open te doen. Wel gloednieuw en kamers modern en schoon, maar diner niet in het restaurant maar in de ontbijtruimte; geen keuze menu en matig van kwaliteit. Van vegetarisch eten hadden ze duidelijk geen kaas gegeten. Eten kwam van een cateringsbedrijf.