tuiniertje

Fijne reis met bekwame reisleidster. Het dineren bij een Italiaans restaurant, waar we met de bus naar toe moesten, vonden we vanwege de entourage, drukke obers en een slechte akoestiek, niet... Fijne reis met bekwame reisleidster. Het dineren bij een Italiaans restaurant, waar we met de bus naar toe moesten, vonden we vanwege de entourage, drukke obers en een slechte akoestiek, niet prettig. Schone kamers in het hotel en vriendelijk personeel. Onze kamer in het hotel bevond zich aan de voorzijde. Niet altijd rustig als je met open raam slaapt. Pratende gasten buiten, een afzuiginstallatie van het naburige restaurant en vanaf 's morgens vroeg aan en af rijdende auto's van de naburige, plaatselijke vuilstort. De Italiaanse chauffeur was plezierig, bravo Matthía!

Hilde Schouten

Beste mensen,

De reis heb ik als zeer plezierig ervaren. Ik ging vooral mee voor Tresco en Trebah mijn lievelingstuin.
Ik denk dat er wat meer tijd zou mogen zijn om even rond te...
Beste mensen,

Ik denk dat er wat meer tijd zou mogen zijn om even rond te kijken in bijvoorbeeld Penzance, Truro of een middagje ST Ives.
Wat mij wel opvalt is dat voor sommige de reis veel vraagt vanwege minder goed kunnen bewegen.
Soms is de tijd ook wel kort zoals Trebah want even gaan zitten zo een half uur zit er niet in hoewel ik vlot en makkelijk loop.
In ieder geval ik heb wel genoten maar geef goed aan dat deze tuinen veeeeel lopen is.

Hartelijke groeten Hilde Schouten

Reactie Garden Tours:

Bedankt voor uw feedback! We kunnen ons voorstellen dat u wat meer tijd wenst in de tuinen. We hebben in de brochure en op onze website 2 bergjes geplaatst bij de Cornwall-reis, wat aangeeft dat men... Bedankt voor uw feedback! We kunnen ons voorstellen dat u wat meer tijd wenst in de tuinen. We hebben in de brochure en op onze website 2 bergjes geplaatst bij de Cornwall-reis, wat aangeeft dat men goed ter been moet zijn om aan de reis te kunnen deelnemen. Leuk om te horen dat u de reis zelf als plezierig heeft ervaren.

Carla van Deutekom

Geen opmerkingen

A.C.M. van der Geest

Het diner in Crown Plaza Hotel was SLECHT !
Ontbijt was wel goed.

R. Van Oosten

Het was weer een fantastische reis met Gardentours. Prachtige tuinen bezocht zowel privé als van de National Trust en natuurlijk als hoogtepunt De Chelsea Flower Show. Alles goed georganiseerd met... Het was weer een fantastische reis met Gardentours. Prachtige tuinen bezocht zowel privé als van de National Trust en natuurlijk als hoogtepunt De Chelsea Flower Show. Alles goed georganiseerd met deskundige begeleiding van de reisleidster. Voor herhaling vatbaar!

Reactie Garden Tours:

Bedankt voor uw feedback! Leuk om te lezen dat u een fantastische reis heeft gemaakt!

Margreet vd Boom- van Ochten

Prima.

Brigitte Kuijl

Een prachtige reis! Ondanks het hete weer, dat was wel afzien. De gids in Praag had er goed de gang in. Leuke groep. Goede ervaren reisleidster en chauffeur. Zelfs mijn man had het prima naar zijn... Een prachtige reis! Ondanks het hete weer, dat was wel afzien. De gids in Praag had er goed de gang in. Leuke groep. Goede ervaren reisleidster en chauffeur. Zelfs mijn man had het prima naar zijn zin. Voor hem was het zijn eerste groepsreis en eerste tuinenreis. Ik had verteld dat het een combinatiereis was, dat we ook de stad Praag gingen bezoeken en van zovelen had gehoord dat het een hele mooie stad is. Toen ging hij overstag. Hij vind een keer een tuin bekijken niet erg maar niet elke dag, dus ik was benieuwd. We hebben veel plezier gehad onder elkaar, ook met de chauffeur en de reisleidster. Het hotel op de heenweg was wel sober, in Nederland zou het meubilair 30 jaar geleden al vervangen zijn,maar dat kun je verwachten in voormalig Oost Duitsland. Maar je slaapt er alleen maar dus geen bezwaar.

Reactie Garden Tours:

Bedankt voor uw feedback en mooie cijfer! De gidsen in Praag houden inderdaad een snel tempo aan, wat gezien de warmte een ware sportieve prestatie moet zijn geweest! Leuk ook om te horen dat uw man... Bedankt voor uw feedback en mooie cijfer! De gidsen in Praag houden inderdaad een snel tempo aan, wat gezien de warmte een ware sportieve prestatie moet zijn geweest! Leuk ook om te horen dat uw man het leuk heeft gehad. De hotels in Oost Duitsland wachten tot het meubilair vanzelf weer in de mode komt, maar dat heeft ook zijn charme. Bedankt voor uw positiviteit!

C.Mulder

Prachtige reis.
Alleen jammer dat er twee keer een rondleiding over bomen in zat.

Reactie Garden Tours:

Bedankt voor uw feedback! Als u niet van bomen houdt, kunnen wij ons voorstellen dat het te veel was.

Antje

Het was een mooie reis die gaf wat het beloofde, maar de verhouding tussen reizen in de bus en tuin/ cultuur was achteraf wat scheef. Er zat veel tijdsdruk b.v. achter de tuinbezoeken. De reis zou... Het was een mooie reis die gaf wat het beloofde, maar de verhouding tussen reizen in de bus en tuin/ cultuur was achteraf wat scheef. Er zat veel tijdsdruk b.v. achter de tuinbezoeken. De reis zou een dag langer gekund hebben met wat meer liefst privétuinen i.p.v. parkachtige tuinen. Dit is bedoeld als tip, niet als kritiek, want het was al met al een bijzondere reis.

Reactie Garden Tours:

Bedankt voor uw opbouwende feedback! Leuk dat u een mooie reis gemaakt heeft!

Ani

Goed maar vermoeiend