Particulier
- Verbeterpunten of tips
- Géén verbetering punten kunnen vinden
- Snelheid levering
- 5
- Bestelgemak
- 5
Snel gevonden wat ik zocht
Week geleden bestelling geplaatst, geen bevestigensmail gekregen. Hierover gemaild en kreeg als antwoord dat deze was verstuurd en de bestelling ook. Tot heden niks ontvangen
Tolle Aufkleber. Ich habe schon mehrmals bei GB Stickerdesign NL bestellt und war immer TOP zufrieden. Schnelle Lieferung und die Aufkleber sind gut verpackt und haben eine tolle Qualität. I love it!!!
Super mooie sticker
Prima bedrijf
Erg jammer dat het als brievenbuspakket verzonden wordt waar ik 4.95 euro voor betaal..om alvorens het zelf op te halen bij postkantoor....waar het mij ook nog benzineverbruik kost
Uitstekend
Goede sticker, maar incompleet.
Super
pakje was niet aangekomen..gebeld een meteen kreeg ik het alsnog opgestuurd
Zeer snel geleverd
Uitstekende ervaring! Goed product, goede begeleidende informatie en goed verpakt/verzonden.
Snel en goed ontvangen
Leuke stickers en goed levering
Gb-stickerdesign.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gb-stickerdesign.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gb-stickerdesign.nl
Sommelsdijksestraat 14
3114 PR Schiedam
Super mooie sticker
Prima bedrijf
Uitstekend
Goede sticker, maar incompleet.
Super
pakje was niet aangekomen..gebeld een meteen kreeg ik het alsnog opgestuurd