anonymous
1903 reviewsSchrijf review
99% beveelt Geboortebordkopen.nl aan!
alles keurig verpakt en een snelle levering volgens afspraak
Geweldig mooi en stevig materiaal. Snelle levering
Goeie kwaliteit, snel geleverd.
Prima , snelle levering , en precies het bord wat ik verwacht had
Ruime keuze vlug leverbaar en stipt
Makkelijk te bestellen, snel en netjes geverd
Keurig net product, snelle levering.
Snelle service en mooi resultaat
Mooi bord, snel geleverd
ziet er heel mooi uit! Zeer tevreden! Echte aanrader!!!
Heel netjes en snelle reactie op de mail
mooi bord, frisse kleuren,snelle levering en goed verpakt.
Prima geregeld
Goede service
Geboortebordkopen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Geboortebordkopen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Geboortebordkopen.nl
Molenstraat 18
5735 BL Aarle-Rixtel
alles keurig verpakt en een snelle levering volgens afspraak
Geweldig mooi en stevig materiaal. Snelle levering
Goeie kwaliteit, snel geleverd.
Prima , snelle levering , en precies het bord wat ik verwacht had
Ruime keuze vlug leverbaar en stipt
Makkelijk te bestellen, snel en netjes geverd
Keurig net product, snelle levering.
Snelle service en mooi resultaat
Mooi bord, snel geleverd
ziet er heel mooi uit! Zeer tevreden! Echte aanrader!!!
Heel netjes en snelle reactie op de mail
mooi bord, frisse kleuren,snelle levering en goed verpakt.
Prima geregeld
Goede service