9.5 /10

checkbox100% beveelt Geboortebordwinkel.nl aan!

R Bisschop

Super! Mooi bord en snel geleverd, aanrader.

Marianne Priem

Ondanks de feestdagen snelle levering, keurig verpakt. Wat meer tape zou fijn zijn als een bord de wind vangt.

Danny van Veldhoven

Prima ervaring! Snelle levering en perfecte kwaliteit!

Brenda Visser

Anja Wagemakers

Prima, bij de bestelling was als levertijd nog 3 tot 4 werkdagen opgegeven, de levering was de volgende dag al. Top

Tineke Garssen-ter Mull

Sharda Piek

SterSterSterLege sterLege ster

Marco

Betrouwbare online webwinkel. Ben niet voor verassingen komen te staan.

J. Hoeijmakers

Super fijne service naar het aangeven van een klacht, kregen we een super nette oplossing aangeboden! Wij zijn heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid waar wij mee geholpen zijn!

Guido

goed

Jolanda Nederhand

Heel goed! Bezorgdienst is te ruw met mijn pakket omgegaan waardoor de inhoud kapot was. Maar dit werd meteen door geboortebordwinkel geregeld en had 2 dagen later een nieuwe binnen. Helemaal happy!

Dennis Teunissen

Snel en correcte levering

De Kachelerij

Prima, was er volgende dag al!

Carmen van Drunen

Heel goed. Het eerste bord was beschadigd. Binnen een paar dagen werd er een nieuwe bezorgd 👍

Caroline Doodkorte

Perfect 👌🏼

Geboortebordwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Geboortebordwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2023

Geboortebordwinkel.nl

Geboortebordwinkel.nl is dé plek voor geboorteborden, geboortevlaggen en geboortestickers! In ons ruime assortiment vind je diverse soorten geboorteaankondigingen die je helemaal naar jouw wensen kunt personaliseren.

R Bisschop

Super! Mooi bord en snel geleverd, aanrader.

Marianne Priem

Danny van Veldhoven

Prima ervaring! Snelle levering en perfecte kwaliteit!

Brenda Visser

Anja Wagemakers

Tineke Garssen-ter Mull

Sharda Piek

SterSterSterLege sterLege ster

Marco

Betrouwbare online webwinkel. Ben niet voor verassingen komen te staan.

J. Hoeijmakers

Guido

goed

Jolanda Nederhand

Dennis Teunissen

Snel en correcte levering

De Kachelerij

Prima, was er volgende dag al!

Carmen van Drunen

Caroline Doodkorte