Eline
- Verbeterpunten of tips
- Nee geen alles is duidelijk en snelle service
Goede en snelle service! Goede prijs kwaliteitverhouding
Geeeldig!
Snelle levering en lekkere koekjes
Zien er goed uit , goed verpakt en kwamen netjes en goed in de doos hier aan En de smaak is uitstekend
Super fijn, per stuk verpakt en heerlijk!
Super, snel verzonden en mega lekker!
Snelle levering. Lekkere koekjes
Heerlijke koekjes, erg fijne website
Snel geleverd en lekker ook. Voor het geld moet je het niet laten!
Heel lekker koekjes een soort verslaving
Voor de 2e keer besteld, makkelijk te bestellen, word netjes geleverd, geen koekje is kapot. En belangrijkste: de koekjes zijn heerlijk!
Goed! Mooie doos. Lekkere koekjes. Fijn per stuk verpakt, waardoor het makkelijk uit te delen was.
Geboortekoekjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Geboortekoekjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede en snelle service! Goede prijs kwaliteitverhouding
Geeeldig!
Snelle levering en lekkere koekjes
Super fijn, per stuk verpakt en heerlijk!
Super, snel verzonden en mega lekker!
Snelle levering. Lekkere koekjes
Heerlijke koekjes, erg fijne website
Snel geleverd en lekker ook. Voor het geld moet je het niet laten!
Heel lekker koekjes een soort verslaving
Geboortekoekjes heeft de volgende resultaten bereikt: