Heerlijke koekjes, keurig verpakt!
Ook geboortekoekjes verkopen geboortekoekjes per 10 of 20 (niet los verpakt) worden verkocht.
Super geholpen nadat ik eigenlijk al te laat was met bestellen. Strakke communicatie ( telefonisch en per mail )
Superleuk product, ook lekker :)
(Bewerkt)
De koekjes zijn lekker. De bezorging ging niet helemaal goed. Dit is keurig opgelost door Geboortekoekjes.
Lekker en zeer snel bezorgd.
Ik zou voor een ander soort verpakking kiezen(eventueel doos in doos) want tijdens de transport gaat men er niet voorzichtig mee om en een aantal koekjes waren gebroken.
De geboortekoekjes zijn simpelweg het leukste cadeau om te krijgen en geven. Ze zijn ontzettend makkelijk om mee te nemen en uit te delen of om op de tafel te plaatsen als er bezoek komt. Iedereen...
Nee heb ik niet.
2x bij jullie besteld, de eerste keer 60roze/60blauwe koekjes omdat we het geslacht niet wisten. Later nog een doos blauwe koekjes 120st besteld omdat we ze zo lekker vonden.
Kregen erg...
Andere kleuren dan de standaard roze en blauwe muisjes
Super en ook snelle service. Inmiddels al een tweede doos in huis gehaald, de koekjes zijn super lekker en leuk om te trakteren of als alternatief voor de ouderwetse beschuiten. Ook de vraag voor...
Eigenlijk geen, maar wellicht is een kleiner te bestellen aantal een idee.