Koekjes
9.6/10
9.6/10
Levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Tineke

Heerlijke koekjes, keurig verpakt!

Ook geboortekoekjes verkopen geboortekoekjes per 10 of 20 (niet los verpakt) worden verkocht.

Linda Velderman

Super geholpen nadat ik eigenlijk al te laat was met bestellen. Strakke communicatie ( telefonisch en per mail )
Superleuk product, ook lekker :)

Eline

(Bewerkt)

De koekjes zijn lekker. De bezorging ging niet helemaal goed. Dit is keurig opgelost door Geboortekoekjes.

Siamak

Lekker en zeer snel bezorgd.

Ik zou voor een ander soort verpakking kiezen(eventueel doos in doos) want tijdens de transport gaat men er niet voorzichtig mee om en een aantal koekjes waren gebroken.

De geboortekoekjes zijn simpelweg het leukste cadeau om te krijgen en geven. Ze zijn ontzettend makkelijk om mee te nemen en uit te delen of om op de tafel te plaatsen als er bezoek komt. Iedereen... De geboortekoekjes zijn simpelweg het leukste cadeau om te krijgen en geven. Ze zijn ontzettend makkelijk om mee te nemen en uit te delen of om op de tafel te plaatsen als er bezoek komt. Iedereen vindt de koekjes heerlijk!

Nee heb ik niet.

Jelte

2x bij jullie besteld, de eerste keer 60roze/60blauwe koekjes omdat we het geslacht niet wisten. Later nog een doos blauwe koekjes 120st besteld omdat we ze zo lekker vonden.

Kregen erg...

Kregen erg leuke reacties! Van wat origineel en eens wat anders! We hadden de eerste doos meegenomen naar het ziekenhuis (keizersnede) en de zusters kwamen aan het begin van hun dienst langs, hingen boven de doos en vroegen 'wat is is dat dan?' dus de roze uitgedeeld aan de zusters.

Andere kleuren dan de standaard roze en blauwe muisjes

Rosanne Smit

Super en ook snelle service. Inmiddels al een tweede doos in huis gehaald, de koekjes zijn super lekker en leuk om te trakteren of als alternatief voor de ouderwetse beschuiten. Ook de vraag voor... Super en ook snelle service. Inmiddels al een tweede doos in huis gehaald, de koekjes zijn super lekker en leuk om te trakteren of als alternatief voor de ouderwetse beschuiten. Ook de vraag voor een paar roze koekjes voor een klein cadeautje (wij hebben een jongen mogen verwelkomen dus had ik blauwe besteld) werd positief beantwoord en zo kregen we een aantal roze koekjes meegeleverd, super! Wij raden geboortekoekjes zeker aan en zullen bij een eventuele tweede zeker weer de koekjes bestellen.

Eigenlijk geen, maar wellicht is een kleiner te bestellen aantal een idee.

Fatima El faqih

Fijne ervaring ze zijn leuk en lekker

Tiffany van Wegen

Prima! Heerlijke koekjes en gemakkelijk om uit te delen.