Sabrine
- Bestelgemak
- 1.5
- Sterke punten
Te lekker gewoon.
Smaken heerlijk, leuke en makkelijk om uit te delen! Zeer snelle service.
Snel verzonden, mooie doos. Koekjes minder mooi dan verwacht. Ze zijn wel lekker.
De levering was snel. Smaken ook nog eens goed
Heerlijke koekjes! Enkel verpakt en lekker vers.
Goede ervaring. Ze zijn lekker en werden gewaardeerd door degene aan wie ik ze uitdeelde.
Snelle levering. De koekjes zijn heerlijk en fijn verpakt.
Heerlijke krokante koekjes.
Geweldig! 3 jaar geleden de roze besteld .. afgelopen week de blauwe .. Binnen 1 dag is het binnen en koek voor koek top kwaliteit! Ik had een speciaal verzoek gedaan tijdens mijn bestelling en zelfs daar is naar geluisterd en heb ik het gekregen! Dank jullie wel !
Snelle bezorging, lekkere koekjes
Top!
Lekker koekje en kwaliteit
Geboortekoekjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Geboortekoekjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Te lekker gewoon.
Smaken heerlijk, leuke en makkelijk om uit te delen! Zeer snelle service.
De levering was snel. Smaken ook nog eens goed
Heerlijke koekjes! Enkel verpakt en lekker vers.
Snelle levering. De koekjes zijn heerlijk en fijn verpakt.
Heerlijke krokante koekjes.
Snelle bezorging, lekkere koekjes