Phiel Banens

Ben heel tevreden, alles naar wens.

Stefanie

Mooi collectie geboortekaartjes. Ik heb er uiteindelijk zelf één ontworpen. Daar heb ik nu 2x een proefdruk van besteld. We zijn er wel uit. Die laatste wordt het :)
De enveloppen heb ik al...
De enveloppen heb ik al eerder besteld. Die liggen al geadresseerde en met postzegels klaar. Tot nu toe ben ik erg tevreden. Geboortekaartje volgend nog na de geboorte ;)

Esmee

Op de website was alles duidelijk. Bestelling was snel geplaatst en ook vlot geleverd. We zijn erg blij met onze geboortevlag!

Willeke Goudzwaard

Ingrid Schellekens

Ronald Tijhof

Slechte kwaliteit vlag erg dun, prijs kwaliteitsverhouding niet ok!

Reactie Geboorteplein:

Jammer om te horen dat we niet aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Onze vlaggen zijn met een reden dun, dan kunnen ze namelijk wapperen. Dat is natuurlijk wel handig bij een vlag ;). De... Jammer om te horen dat we niet aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Onze vlaggen zijn met een reden dun, dan kunnen ze namelijk wapperen. Dat is natuurlijk wel handig bij een vlag ;). De dikte doet verder niets af aan de kwaliteit van de vlag.

Frank van den Heuvel