9.2 /10

checkbox97% beveelt Gebruikte Bouwmaterialen aan!

Hetmans

Fijne.en snelle service. Je wordt snel en vakkundig geholpen.

Werzalit

Velserklus

Snelle en correcte levering

Toelichting
Aardig wat keus in gebruikte bouwmaterialen. Alles staat goed gerangschikt waardoor Er minder hoeft worden gezocht .
Bruynzeel paneel deurb

panlat

Prima, veel keuze goede prijs. Hoge verzendkosten

deur

Antwoord Gebruikte Bouwmaterialen

Beste, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons assortiment en de prijs. Wat betreft de verzendkosten: wij besteden ons transport uit en zijn daardoor gebonden aan de tarieven van onze transportpartner. Omdat onze materialen vaak groot en zwaar zijn (zoals deuren en kozijnen), kunnen deze niet via reguliere pakketdiensten zoals PostNL verzonden worden, maar is speciaal transport nodig. Hier verdienen wij niets aan, waardoor we deze kosten helaas niet kunnen verlagen. Om kosten te besparen, is het altijd mogelijk om de materialen bij ons af te halen. Nogmaals bedankt voor uw bestelling en uw feedback. We waarderen het! Met vriendelijke groet, Gebruikte Bouwmaterialen

Geantwoord op

gerard de jongh

Zeer prettig

Toelichting
Zaterdag ochtend bestelling geplaatst; kon deze dezelfde dag ophalen. Toen ik aankwam stond alles al gereed. Netjes geholpen met inladen. De bestelde producten in overeenstemming met de verwachting obv de website.
achterdeur + nieuw kozijn

diana

Geweldig!!!

Toelichting
Was al tijden op zoek naar kwaliteit opdekdeuren en kwam op deze site terecht,supermooie binnendeuren besteld,levering was super netjes,inclusief de chauffeur. Aanrader!
binnendeuren

Ultrasun International BV

Juiste materiaal snelle afhandeling tegen een goede prijs

Toelichting
Goed geholpen en ook meegedacht over het transport. Zo voor een redelijke prijs de klus kunnen klaren
Trespa platen 10mm wit

Particulier

Prima. Alles is netjes geleverd en netjes verpakt

Lagerwerf

Uitstekend

Alles goed verpakt
Kozijnen

Yvonne Hultink

Goed. Veel aanbod en makkelijk bestellen. Ook bezorging netjes en zorgvuldig ( goed. Verpakt)

Halmingh

Uitstekend, correcte opvolging

Toelichting
Bestelde huisaansluitkast kwam beschadigd aan. Na melding werd kosteloos (!) nieuwe kast opgestuurd. Zeer correcte opvolging van gemelde klacht. Andere bedrijven, bij wie ik wel gebruikt materiaal bestel, kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Perfect opgelost.
Huisaansluitkast

Pieter

Mooie keuze in prima deuren.

Toelichting
Duidelijke foto's van hoe de deuren zijn.
3 deuren

Itho ventilatiebox

Thijs van TUF Entertainment

Super goede ervaring

Toelichting
Snelle levering en artikel veilig verpakt voor verzending.
ABB Hafonorm groepenkast met HS, 2x ALS en 5x B16

Gebruikte Bouwmaterialen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Gebruikte Bouwmaterialen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 oktober 2023

Gebruikte Bouwmaterialen

Bij Gebruikte Bouwmaterialen B.V. (GBM) bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte bouwmaterialen. Voor elk circulair project, van groot naar klein. GBM is een onderdeel van A. van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode. Al meer dan 35 jaar zijn wij dé specialist in duurzaam slopen en het hoogwaardig hergebruiken van materialen.

Bobbenagelseweg 10a

5491 VL Sint-Oedenrode

Hetmans

Fijne.en snelle service. Je wordt snel en vakkundig geholpen.

Werzalit

Halmingh

Uitstekend, correcte opvolging

Huisaansluitkast

Pieter

Mooie keuze in prima deuren.

Toelichting
Duidelijke foto's van hoe de deuren zijn.
3 deuren

Itho ventilatiebox

Thijs van TUF Entertainment

Super goede ervaring

Toelichting
Snelle levering en artikel veilig verpakt voor verzending.
ABB Hafonorm groepenkast met HS, 2x ALS en 5x B16

Gebruikte Bouwmaterialen heeft de volgende resultaten bereikt: