Hetmans
- Product of service:
- Werzalit
97% beveelt Gebruikte Bouwmaterialen aan!
Snelle en correcte levering
Prima, veel keuze goede prijs. Hoge verzendkosten
Zeer prettig
Geweldig!!!
Juiste materiaal snelle afhandeling tegen een goede prijs
Prima. Alles is netjes geleverd en netjes verpakt
Uitstekend
Goed. Veel aanbod en makkelijk bestellen. Ook bezorging netjes en zorgvuldig ( goed. Verpakt)
Uitstekend, correcte opvolging
Mooie keuze in prima deuren.
Erg goede service
Snelle en nette levering Deur zat een stevig frame, dus weinig kans op schade
Aangenaam
Super goede ervaring
Gebruikte Bouwmaterialen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gebruikte Bouwmaterialen heeft de volgende resultaten bereikt:
Juiste materiaal snelle afhandeling tegen een goede prijs
Prima. Alles is netjes geleverd en netjes verpakt
Uitstekend
Uitstekend, correcte opvolging
Mooie keuze in prima deuren.
Erg goede service
Snelle en nette levering Deur zat een stevig frame, dus weinig kans op schade