9.6/10

Jorg van Helvoort

Goede en snelle levering

goede en snelle levering

h.j.meijer

Gewoon goed en snelle levering

gewoon goed en snelle levering

geen tips

Jantina

Goed en snel

bij bijzondere zaken erg vriendelijk en behulpzaam.

Desiree Gravekamp

Onze ervaring met GekOpHout.nl is prima! Eén dag nadat ik besteld had, werd het al bezorgd en ik werd keurig van te voren gebeld door de bezorger van TNT. Super! Alles was ook netjes verpakt. Niets... Onze ervaring met GekOpHout.nl is prima! Eén dag nadat ik besteld had, werd het al bezorgd en ik werd keurig van te voren gebeld door de bezorger van TNT. Super! Alles was ook netjes verpakt. Niets op aan te merken! Aanrader voor iedereen!

Toni Klammer

Website is duidelijk en simpel.

Heb plinten besteld. Kwaliteit daarvan is zeer goed.

Assortiment zou wat mij betreft uitgebreid mogen worden (bijvoorbeeld kozijnenhout binnen/buiten). Juist omdat de beoordeling zo goed is, zou ik het liefst alles op gebied van hout bij gekophout.nl... Assortiment zou wat mij betreft uitgebreid mogen worden (bijvoorbeeld kozijnenhout binnen/buiten). Juist omdat de beoordeling zo goed is, zou ik het liefst alles op gebied van hout bij gekophout.nl kunnen bestellen.

P de Ruiter

Goede producten,snelle levering,Producten zijn goed verpakt.

Goede producten,snelle levering,Producten zijn goed verpakt.

Als je niet goed met een computer om kunt gaan vind de betaling een beetje moeilijk . Ik heb er hulp bij gehad. ( Ik ben namelijk 66 Jaar)

K van Drie

Zeer goed. Snelle reactie op bestelling en de volgende dag al bezorgd. Plinten netjes verpakt om beschadiging te voorkomen.

Goede website, snelle levering.

Geen!

Michel

Zeer goede ervaring.

Goede kwaliteit voor een lage prijs.
Een snelle service.
En een goede terugkoppeling.

Eigenlijk geen.

Boaz Engolo

Super en snel!!

Veel info, kort en bondig. Snelle levering. Makkelijk bestelsysteem.

Gerard van Viegen

Super snelle levering en mooie plinten, super tevreden??

Super snelle levering en mooie plinten, super tevreden??