Vincent
Slecht
Super
Erg goed
Goede service!
steeds een correcte service!
super
Zeer goed
Correct en vaak adequaat geholpen .
zeer goed
Plezierig contact. Direct antwoord op mijn vraag
General Cars & Parts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
General Cars & Parts heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht
Super
Erg goed
Goede service!
steeds een correcte service!
super
Zeer goed
Correct en vaak adequaat geholpen .
zeer goed
Plezierig contact. Direct antwoord op mijn vraag