Geo-IT

Benjamin Franssen / ADM Group

In 2023 de opleiding BIM-modelleur gevolgd bij Geo-IT. Nu ik eindelijk werk als BIM'mer en een account heb via hun, ben ik wederom uiterst content van de service en expertise van hun werknemers!... In 2023 de opleiding BIM-modelleur gevolgd bij Geo-IT. Nu ik eindelijk werk als BIM'mer en een account heb via hun, ben ik wederom uiterst content van de service en expertise van hun werknemers! Steed snelle en correcte antwoorde! Dikke merci, doe zo voorts!

provincie Antwerpen

Prima opleidingen en snelle nazorg bij vragen, TOP!

Arcadis

Zeer interresant TwinMotion basis cursus.

Nadja Lalayan

Ik heb een cursus BIM-modelleur gevolgd bij dit bedrijf, dat zeer rijk en van hoge kwaliteit was. De docenten hebben met veel ervaring en geduld een zeer goede cursus gepresenteerd. Ik ben hen... Ik heb een cursus BIM-modelleur gevolgd bij dit bedrijf, dat zeer rijk en van hoge kwaliteit was. De docenten hebben met veel ervaring en geduld een zeer goede cursus gepresenteerd. Ik ben hen allemaal zeer dankbaar.

Rabhi

Ik ben zeer tevreden over de methode en de hiërarchie van de presentatie.

Vermeiren Dirk

Opleiding Bim-modelleur van de VDAB gevolgd bij Geo-IT. Zeer gevarieerde opleiding met voor elke software fantastische en gedreven docenten. Alle docenten zijn specialisten in hun vakgebied en weten... Opleiding Bim-modelleur van de VDAB gevolgd bij Geo-IT. Zeer gevarieerde opleiding met voor elke software fantastische en gedreven docenten. Alle docenten zijn specialisten in hun vakgebied en weten dit ook goed over te brengen.

VIRO Engineering

Zeer uitstekende hulp. Tot nu toe al onze vragen kunnen beantwoorden en alles op een zeer goede en duidelijke manier uitgelegd.

Matthijs Bevers / VIRO

Uitstekende AutoCAD Plant 3D support ontvangen

DCA

Super leerrijke opleidingen en achteraf nog beschikbaar om problemen die je hebt op te lossen.