Familie Verdonschot

Prima ontvangen in Someren door Sandy van Hoof gaf erg duidelijk aan wat de mogelijkheden waren. Hebben direct bij haar gekocht!

sales

Website kan duidelijker

Jan van den Berg

Top ..lekkere communicatie

direct contact via telefoon of chat

de vervoerder contact laten opnemen met de klant wanneer de bestelling kan worden afgeleverd.
Nu krijg je een mail dat de bestelling is overgedragen aan de vervoerder....en de dan van levering krijg je een mail met een bezorgmoment van een tussenliggende tijd van 2 uur.

Kees Zevenhoven

Kwalitatief goede spullen maar verkoop kan beter.

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Degene die in de showroom staat mag wel iets meer kennis hebben van de spullen die er staan. Voor alles moest hij nameljk steeds op jullie eigen site kijken wat het kost. Ook liet hij ons niet echt... Degene die in de showroom staat mag wel iets meer kennis hebben van de spullen die er staan. Voor alles moest hij nameljk steeds op jullie eigen site kijken wat het kost. Ook liet hij ons niet echt de mogelijkheden zien, we moesten overal naar vragen. Uiteindelijk hadden we iets gevonden (showroom model) wat we wilden kopen, wilde hij ons eerst weer een offerte toe mailen ipv dat hij direct een factuur opmaakte. Na dit nogmaals gevraagd te hebben, kon hij dat niet direct maken omdat het systeem heel erg traag was??? Uiteindelijk hebben we, na een paar uur, de rekening per mail ontvangen. Deze direct betaald. Daarna hoorde we niets meer tot op de avond voor de levering (pas laat) dat het de volgende ochtend geleverd zou worden tussen 7.45 en 9.45 uur. Maar goed dat we vrij waren, anders had de chauffeur voor een dichte deur gestaan. Op zo'n korte termijn kan ik geen vervanging regelen op mijn werk om te kunnen ruilen oid.

Jacqie van de H

Mooie degelijke werkbank binnen 3 werkdagen geleverd.

Product komt overeen met afbeeldingen.
Goede kwaliteit.

Communicatie van logistieke partner kan beter. Geen datum van aflevering vermeldt, alleen een tijd. Ook werkt die partner niet met een track and trace.

PS Marine Coatings BV

Levering netjes en op tijd

Bas Koomans

Prijsgunstige aanbieding werkbank

Joop Doornbos

Prima product en geode afhandeling

helderheid aanbod en kwaliteit product

Rien Van schilt

Zeer snelle levering

Roel de Jonge

Uitstekende service en kwaliteit

Service & kwaliteit.
Snel oplossen probleem met bouten en moertjes.

Vertellen dat werkbank eerst in elkaar gezet moet worden en dan nog in zijn geheel tegen de muur geschoven moet worden.
Eenmaal tegen de muur kun je niet meer bij alle stelpootjes komen.