Arnoud Loschnig

Onlangs een steekwagen traploper gekocht bij Bouwmarkt totaal. Je weet wel zo'n steekwagen met drie wielen aan iedere kant zodat je makklijk de trap op kan met een zware doos oid. Dat ding komt in... Onlangs een steekwagen traploper gekocht bij Bouwmarkt totaal. Je weet wel zo'n steekwagen met drie wielen aan iedere kant zodat je makklijk de trap op kan met een zware doos oid. Dat ding komt in een grote doos en weegt zo'n 17 kilo. Ik woon twee hoog en ga verhuizen, dus ik dacht nog zo....dat had wel handig... geweest.... als de bezorger van Bouwmarkt totaal van Bouwmarkt totaal had gehoord en zelf zo'n traploper had gekocht. Maar dat heeft hij blijkbaar niet. Dat was ploeteren met die grote zware doos twee hoog met een traploper IN die doos. .... Ik kon er de lol wel van inzien.

Wat opvallend sterk was, was de bezorger van Bouwmarkt totaal. Hij tilde een zware doos van 17 kilo twee hoog de trap op. Had hij maar van Bouwmarkt totaal gehoord dan had hij daar een steekwagen... Wat opvallend sterk was, was de bezorger van Bouwmarkt totaal. Hij tilde een zware doos van 17 kilo twee hoog de trap op. Had hij maar van Bouwmarkt totaal gehoord dan had hij daar een steekwagen traploper kunnen kopen, maar dat had ie niet, die had ik al gekocht en hij tilde m de trap op. Hilarious.

Ik zie geen verbeterpunten. Vandaag besteld vandaag in huis is misschien een beetje teveel gevraagd. Maarja je weet niet waar mensen van Bouwtotaal toe instaat zijn. Tillen kunnen ze in ieder... Ik zie geen verbeterpunten. Vandaag besteld vandaag in huis is misschien een beetje teveel gevraagd. Maarja je weet niet waar mensen van Bouwtotaal toe instaat zijn. Tillen kunnen ze in ieder geval....dozen tillen.

Schrijver

Kleine ervaring, lijkt goed

volgens afspraak geleverd

Ik moest vragen om de BTW bon via de mail, dit voor de BTW boekhouding. Kunnen ze dat niet standaard mailen?

R Bouman

Goed product, correcte fotos en zeer zorgvuldig verpakt. Levering keurig op tijd zoals door de transporteur aangegeven.

Uitstekende service bij vragen. Afspraken worden prompt nagekomen.

Houden zo!

Henk Wassen

Snel, betaalbaar en komen afspraken na.

Snel en betrouwbaar.

Roel Vermeulen

Fantastische en snelle levering!

Op de moment dat het geleverd werd, was ik niet thuis. Koerier had een voicemail achtergelaten. Toen ik terugbelde was hij nog in de buurt en is alsnog teruggereden om het te kunnen afleveren. Dit... Op de moment dat het geleverd werd, was ik niet thuis. Koerier had een voicemail achtergelaten. Toen ik terugbelde was hij nog in de buurt en is alsnog teruggereden om het te kunnen afleveren. Dit is een service dat je nog zelden ziet, echt fantastisch! Nu genieten van mijn werkbank!

Ok

Snelle levering, goedkoop

Geen gebruiksaanwijzing
Geen gebruiksaanwijzing
Indien men geen account aanmaakt bij bestelling krijg je geen mail van de order en geen betalingsbevestiging, dus je weet niet of alles in orde is, vind dit iets wat dringend aangepakt moet worden

De levering was goed en alles was simpel in elkaar te zetten.

Alles paste prima.

nee alles ging goed.

Gravenbeek

Goed email contact mogelijk.Er word bijna gelijk gereageerd op de vragen .Top snelle levering

Tip; Als er een pakket bezorgd word dat is het fijn/ handig als dit gemeld word.
Namelijk geen briefje in brievenbus of in email ontvangen van levering!!!! ik moest zelf email sturen met vraag of levering is gedaan!!! Gelukkig reageerd bouwmarkt via email wel gelijk

Mart Schilder

Ik heb 10 assortiments dozen besteld . Snelle levering top . Had alleen niet goed gelezen op de site dat het maar om 1 vak ging. Weer terug gestuurd en keurig weer mijn geld ontvangen. Dit allemaal... Ik heb 10 assortiments dozen besteld . Snelle levering top . Had alleen niet goed gelezen op de site dat het maar om 1 vak ging. Weer terug gestuurd en keurig weer mijn geld ontvangen. Dit allemaal in een tijdsbestek van 4 dagen. Prima service. Misschien 1 Tip laat deze afwijking prominent zien.

Goede retour service

Zijn er afwijkingen waar de koper goed op moet letten. Laat dit prominent zien. Of stel een bevestigd vraag