Diana

Fijne winkel! Voor de tweede keer een kunststof opbergkast gekocht. Er brak een stuk plastic af van een onderdeel, dit gemaild, en de volgende dag al reactie dat er een nieuw onderdeel opgestuurd... Fijne winkel! Voor de tweede keer een kunststof opbergkast gekocht. Er brak een stuk plastic af van een onderdeel, dit gemaild, en de volgende dag al reactie dat er een nieuw onderdeel opgestuurd was! Vlg dag binnen! Super service! En nog een kadootje erbij ook! Hartstikke bedankt voor alles!

Snelle levering, en hun service!

Alles prima geregeld!

Ajoshi

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Zij hebben een groot assortiment aan bouwmaterialen en gereedschappen. Als je het bij hen niet vind zul je het waarschijnlijk nergens vinden.

Groot assortiment en misschien wel het belangrijkste, zéér klantvriendelijke prijzen!

Goede ervaring, directe bestelling aanvaard,en meteen geleverd kan niet beter.

gebruikers gemak ,goeie side

Zeer goed

Snel, netjes en correct.

Snelheid van handelen en opvolging van contact.

Levering volgens afspraak.

Nav mijn opmerking in de bestelling dat het een kado van ons is voor onze vader. Felicitatie kaart aan de bestelling toegevoegd van de Bouwmarkt. Werd zeer gewaardeerd. Geeft een persoonlijke note... Nav mijn opmerking in de bestelling dat het een kado van ons is voor onze vader. Felicitatie kaart aan de bestelling toegevoegd van de Bouwmarkt. Werd zeer gewaardeerd. Geeft een persoonlijke note aan de bestelling.

Reactie George at Work:

Bedankt voor uw leuke reactie.
Sjors
Bouwmarkt Totaal

Erg goed, goed te mailen, tussendoor contact gehad, zelfs een mail van te voren wanneer de bestelling werd afgeleverd.

contact
mailen
mail voor aflevering

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goede ervaring.

Snel bezorgd, goede prijs,

Uitgebreidere uitleg voor product na levering. Ik heb online maar de gebruiksaanwijzing moete zoeken.

Steven Thomas

Betrouwbaar, correct en qualiteit. Snelle levering

SOL2-Solid Solutions

Zeer correct en profesioneel!

Correcte uitvoering van de bestelling