Victor

Ik zocht naar wat bakjes voor boven mijn werkbank. Vond deze bij bouwmarkt toaal.

Snelle levering, men heeft de logistieke kant blijkbaar goed op orde.

Website zoekfunctie zou iets beter kunnen.

Pakket werd afgegeven bij de buurman, terwijl ik heel de dag thuis was en de tracking gevolgd heb op de website.
Op mijn vraag om een handleiding te ontvangen voor het ineenzetten van de kast heb ik nooit antwoord gekregen.
Heb zelf naar de producent in Italië gemaild en die hebben mij onmiddellijk verder geholpen.

geen echte sterke punten ondervonden.

service na verkoop kan beter.

Van den Bergh

Twee multi opbergkast comfort line XL besteld .

Bij één van de kasten waren beschadigde onderdelen aangetroffen. Nadat ik foto's had toegestuurd van de beschadigde onderdelen kreeg ik binnen een uur een uitermate vriendelijke reactie van... Bij één van de kasten waren beschadigde onderdelen aangetroffen. Nadat ik foto's had toegestuurd van de beschadigde onderdelen kreeg ik binnen een uur een uitermate vriendelijke reactie van Bouwmarkt Totaal. Dezelfde dag werden nieuwe onderdelen naar ons toegestuurd en de beschadigde onderdelen mochten we wegdoen.
Bouwmarkt Totaal bood excuses aan voor het ongemak en het extra werk. De volgende dag werden de nieuwe onderdelen geleverd. Heel hartelijk dank voor de snelle afhandeling en goede service. Ook de wijze van bezorging met DPD pakkerservice is uitstekend geregeld. Ik kan bouwmarkt Totaal aan een ieder aanbevelen!

De kasten hadden zoals op de website vermeld een levertijd . Maar tot onze verbazing werden de kasten veel eerder bezorgd dan vermeld. Wellicht dat dit in het vervolg gecommuniceerd kan worden... De kasten hadden zoals op de website vermeld een levertijd . Maar tot onze verbazing werden de kasten veel eerder bezorgd dan vermeld. Wellicht dat dit in het vervolg gecommuniceerd kan worden met de klant.

f.prophitius

Goede afwerking

Zo als het hoord

Geen punten gevonden

Uitstekend op tijd product bezorgd

eerlijkheid

Ik was op zoek naar een specifiek product. Dit heb ik op jullie website gevonden. De bezorging was snel.

Het telefonisch contact was heel goed. De persoon heeft me goed ingelicht en geholpen.Bestellen on-line ging ook goed.

Snelle bezorging.

Kjel

Snelle levering, goed verpakt.

Ruim assortiment, alles op de website.

Via de link die ik aanklikte, kwam ik niet direct bij het product. Het leek eerder een algemene pagina. Ik moest eerst naar beneden scrollen om het product te kunnen zien en bestellen. Beter kun je... Via de link die ik aanklikte, kwam ik niet direct bij het product. Het leek eerder een algemene pagina. Ik moest eerst naar beneden scrollen om het product te kunnen zien en bestellen. Beter kun je dan gelijk naar het product doorgestuurd worden.

Duidelijk snel