Oudemaas
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Hele goede begeleiding bij hulpvragen Goede uitleg bij cursus
100% beveelt Gereedschapbeheer.nl aan!
Fijne overzichtelijke tool
Gereedschapbeheer helpt ons om structuur te brengen in het bijhouden van keuringen en kalibraties van onze gereedschappen. Op een plaats zijn alle onze certificaten beschikbaar.
Wij als Gebr. Meijer Bouwbedrijf zijn erg tevreden over hoe het implementatietraject is verlopen.
Vriendelijk meedenkend personeel
Een mooi systeem, prettig in gebruik, overzichtelijk lay out en voldoende mogelijkheden voor het aanmaken van verschillende artikelen. Ook een mogelijkheid om foto's en rapporten van de artikelen toe te voegen.
Bouwbedrijf Jos Vrolijk is positief gestemd over de samenwerking met gereedschapbeheer.nl. Wij hebben hierbij een duidelijke training gehad waarbij er nog kleine ongelijkheden aan het licht kwamen. Gereedschapbeheer.nl is dermate professioneel dat dit gelijk verholpen is en daarna dichtbij betrokken blijft om het invulproces zo foutloos mogelijk te laten verlopen.
We zijn pas kort klant. Tot nu toe vriendelijk en deskundig geholpen. Fijne tool, die ons veel meer controle en inzicht geeft.
Prima, voorlichting is helder.
uit jarenlange ervaring is Gereedschapbeheer is een fijne partner om zaken mee te doen. korte lijnen flexibel en denken graag met je mee opzoek naar oplossingen.
Gereedschapbeheer is een professioneel bedrijf, levert kwaliteit en werkt oplossingsgericht
Het is goed zaken doen met Gereedschapbeheer.nl. Ze leveren een mooi en goed product en zijn er erg tevreden mee.
Wij als Smink-group zijn blij met het Gereedschapbeheer programma, het neemt ons veel werk uit handen
Assetrail
Goede ervaring maar er zitten zoveel mogelijkheden in het systeem die men niet weet hoe men het gebruiken moet.
Gereedschapbeheer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gereedschapbeheer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gereedschapbeheer.nl
Bijlestaal 52
1721 PW Broek op Langedijk
Fijne overzichtelijke tool
Vriendelijk meedenkend personeel
Prima, voorlichting is helder.
Assetrail
Gereedschapbeheer.nl heeft de volgende resultaten bereikt: